sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Virkattu nalle jolla sylissään onnittelu ruusu, "ompeluksina" lepakkohihainen paita sekä hihaton perustoppi

Virkattu nalle ja ruusu
 Nallen virkkailin ilman ohjetta ja ruusun ohje Ninuskan blogista, tosin tuon varren vikkailin ihan omalla mallilla ja tuolla ruusun kukan alla on  myös "nupun suojalehdet" jotka eivät näy.
 Nallen silmät ja nenä ommeltu erivärisin langoin, musta 7- veljestä ja  vaaleanpunainen lanka puuvillaa kerän lopusta. Nalle virkattu myös tuosta 7 -veljeksestä .
 Ruusun sisään ompelin kirkkaan helmen, joka hiottu niin että se kimaltelee mukavasti. Ajattelin sen näyttävän kastepisaralle.
Nalle menossa synttärilahjaksi... 

Ompeluksina lepakkohihainen paita itselle ja tytölle hihaton paita


 Paidan ompelin samalla ohjeella kuin aiemman tytön lepakkohihaisen paida ( Ottobre 1/2014).  Aluksi oli tarkoitus käyttää tuota nanson soikio painatuksella olevaa trikoota koko paitaan, mutta jostakin syystä olin katsonut kankaan riittävyyden ihan pieleen ja niinpä paidan etuosaan laitoin valkeaa trikoota lisäksi. Hihat ovat myös kaksiväriset, eli hihan takapuoli on valkoinen.
(Pikkumies viihdytti itseään levittämällä lelukorin sisältöä ja lankakaapin lankoja...)
 Ompelin paidan etumukseen ison sydämen ja koristetikkailin sitä hieman. ajatukseni on että pesussa nuo sydämen reunat kääntyvät rullalle ja sydän näkyy paremmin sitten.
 Tukikangasta en käyttänyt tässä lainkaan.
 Takaa helma on hieman pidempi.
 Haastava kuvattava :D
Tyttö toivoi persikan värisen pitsitopin alle  valkoista hihatonta paitaa ja koska koneissa oli valmiina valkoiset langat ompelin paidan samalla istumalla...

Olemmehan me ulkoilleetkin...


 Eilen lenkkeilimme lumi/räntäsateessa
 Tänään ihmettelimme näitä jälkiä
 Mikäpä lie kuljeskellut...
 Pikkumies halusi välillä rattaisiin ja äippä sai kävellä hiukan vauhdikkaammin...
Kivan värinen piristys puun kyljessä?! Tänään ulkona lämmintä +1*c ja rännistä virtaa vesi... Lenkillä huomasimmen pikkulintujenkin virkistyneen sirkuttamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun piipahdit !!