keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Ommeltu noita-akka

Tuntuu että on ikuisuus siitä että on saanut kunnon inspiraation, mutta tämä on kytenyt mielessä jo jonkin aikaa ja sain kuin sainkin ommeltua tällaisen NOITA-AKAN sulostuttamaan pääsiäistä!
 Mitään ohjetta en käyttänyt piirtelin paperille nuken ja vaatteiden kaavat. Leikkasin ja ompelin...Ja jos oikein tarkkaan katsoo kengät ja sukat on väritetty. Käytin kangastusseja, materiaalit löytyi kotoa. Kirpparilta hommailtuja kankaita ja täyte vanhasta tyynystä.
 Tämän projektin jälkeen laitoin ompelukoneen ja saumurin piiloon. Tuntuu siltä etten jouda paljoa ompelemaan tai muutoinkaan käsitöitä tekemään, muuta kuin mielessäni...
Tokihan ne on nopea kaivaa piilostaan esille! :D
 

IKEAN poistopisteen aarre

Makkarin vanha lamppu kaatui ja meni rikki, tilalle löysin IKEAN poistopisteestä 20,- tämän jalkalampun... Sopiva juuri meille, oli katsellut kyseistä lamppua jo aiemmin, mutta sille ei oikein löytynyt sijoituspaikkaa, joten silloin jäi kauppaan...
Pääsiäistä odottaa myös tämä kodinonni. Tuolla päällä on tipu kurkkimassa...
 Me myös ollaan nautittu hankiaisista.... Pojat laskivat stigalla mäkeä! Hiukan hirvitti katsoa, mutta näytti olevan hauskaa! Oma mäenlasku loppui kun sain kyljen kipeäksi!
 

Myös pieniä tutkimusretkiä ollaan tehty lähistölle, nämähän tapahtuvat illalla kun työpaivä on ohi ja siksi osa kuvista on melko hämäriä!
 Valoisat illat ovat nannaa, kun päivän on istunut toimistossa tai muutoin sisätiloissa!

3 kommenttia:

Kiva kun piipahdit !!