maanantai 21. marraskuuta 2016

Anelmaiset

Kauan näiden Anelmaisten tekemiseen meni, päättelykin tuskaa.. ( sain käden kipeäksi) Joo ihan oikeasti päättely ei tehnyt hyvää kädelle, jostain syystä neulan pitäminen ärsyttää ja käsi tuntuu kömpelölle. Siis ote ei meinaa pitää neulasta. Olenkin pohdiskellut tässä että tekeekö lihasjumi hartioissa ja niskassa tällaista oirehdintaa?    
Mutta en ollut aiemmin noteerannut ollenkaan tätä mallia, siis johtui varmaan siitä että kysymyksessä kirjoneule jota olen huonolla menestyksellä tehnyt, kuviot olen onnistunut neulomaan niin tiukkaan että tekeleet ovat osittain vetäneet rumasti tai olleet todella tiukat kirjoneuleiden kohdalta, nyt onnistuin! Olenkin erittäin tyytyväinen näihin!
Lankana ohjeen mukaan 7-veljestä lanka.

Oulussa

Oulussa tuli käytyä työryhmän mukana,  yövyimme Radisson blu hotellissa. Paikka oli mukava, aamupala aivan mahtava, valikoimaa reilusti ja palvelu hyvää ja ystävällistä. Hotelli on lisäksi solminut yhteistyö sopimuksen viereisen kuntosalin kanssa johon hotellin asiakkaat pääsevät ilmaiseksi ja sisäkautta salivarusteissa. Kuntosali oli hyvin varusteltu! Voin suositella hotellia! Kuvassa oleva puu näkyi huoneemme ikkunasta ja tuossa alla olevassa kuvassa on kauppahalli.

Kauppahallista kävin ostamassa Ratu-leipää kotiin tuomisiksi!


Muratti ei pienestä pakkasesta kärsinyt, oli vaan entistä kauniimpi väritykseltään.


1 kommentti:

Kiva kun piipahdit !!