tiistai 1. huhtikuuta 2014

Poolosta T-paita lapselle ja fleecehaalari jämäpaloista ja muuta arjen pölinää...

Värkkäilin ko. paidan tuosta alla oikealla olevasta paidasta. Resorit samasta vaatteesta uusiokäytöstä. Uutta paidassa on ompelulanka ja applikointi tarvikkeet ja siis tuo kuvio on tilkkulootan pohjalta löytynyttä trikoota!
Paidan kaavana Ottobre lehden 1/2014 Game Gekko kaava. Kokoa paidalla 92cm, tyytyväinen muokkaukseen ;D

Fleecehaalari tilkuista
 Fleecehaalari samalla mallilla kuin aiemmin tekemäni. Kuvissa havaittavissa pientä sotkua...
Tämä onnistui myös yli odotusten, tuossa aiemmin tekemässäni haalarissakaulus on suhteessa mielestäni liian suuri, tässä taas sopiva! Pikkumieskin on tyytyväinen ja halusi olla haalari päällä koko päivän.

 Itselle värkkäsin Suuri käsityölehden kaavalla paidan. Lehti taitaa olla maaliskuun numero ja paita oikeasti mekko... Omalla koolla tehtynä paidan kaulaaukosta tuli valtavan iso ja jouduinkin sitä pienentämään  lisälaskoksin todella reilusti... Tässä olisi riittänyt ainakin parinumeroa pienenpi kaava, ainakin paitaan sovellettuna! Pitää miettiä ilkeääkö tätä töissä käyttää.JA ei todellakaanole tarkoitus käyttää ko. hameen kanssa vaan pillifarkkujen...
 Muutama kevät hattu on syntynyt myös Pikkumiehen välikausipukuun sopivista kankaista!
Ja niinkuin kuvasta huomaa siivouskin oli vielä kesken kun innostuin kuvaamaan...
(Moppi odottaa heiluttajaansa)
Tässä ehkä parempi kuva, toinen joustofroteinen fleecesisuksin ja toinen trikoota vuortamyöten!

Sitä arkea sitten...
Mies on sitä mieltä että käytän liikaa aikaa blogiin ja ompelemiseen. Olenkin miettinyt onko asia näin, mutta toisaalta nämä ovat ainoat harrastukset minulla ja niitä pystyn tekemään kotoa käsin. Minulla ei ole mahdollisuutta lähteä jumppaan tms, joka minut veisi kotoa johonkin muualle, Pikkumiehen hoito ei onnistuisi ja järjestelemisestä koituisi muutama harmaahius lisää!
Mitäs teen lopetanko? No en jos sitä minulta kysyy, mutta kai sitä hiukan täytyy miettiä kuinka pljon aikaa käytän näihin omiin arjen hengähdyksiin... 
Mites on muilla tuleeko harrastuksista sanomista  puolisolta? tai lapsilta?

6 kommenttia:

 1. Kiva haalari :) Todellakaan ei tule sanomista mun tekemistä. Et lopeta,vaan hän sais miettiä ihan itte niitä omia menojaan tarkemmin ja antaa sinulle enemmän omaa aikaa. Ja lasten isä antaa silloin omaa aikaansa lapsille!

  VastaaPoista
 2. Etenkin pienten lasten äideillä pitää olla omaa aikaa tehdä itselle mieluisia asioita. Tyytyväinen ja hyväntuulinen äiti jaksaa silloin myös kestää nurisevaa miestään :-)

  VastaaPoista
 3. Juuri näin Elämää onnenpähkinässä!

  VastaaPoista
 4. Minulle mieluisia vastauksia! ;D

  VastaaPoista
 5. Vastaisin hei samoin,vaikka en sua tuntisikaan,naisten asialla nääs. Mutta ihana kun tunnen ♥

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit !!