tiistai 15. huhtikuuta 2014

Mekko säätöä

 Pallotrikoinen mekko kummitteli mielessäni jo jonkin aikaa ja sitten vain päätin toteuttaa sen... Malli on muokattu näiden paitojen kaavasta, kaula-aukkoa muotoilemalla uusiksi lisäksi, kaventamalla,  leventämällä ja pidentämällä tietyistä kriittisistä kohdista ;D Onnistuin tässä mekossa aika hyvin. Toivottavasti ei näytä yöpaidalle, sillä meinasin käyttää aivan julkisesti, kesällä?!
 Taakse kauluksen resoriin vielä kiinni teemaan sopiva nauhan pätkä!
 Sitten mekko nro kakkonen, tähän tuli hieman liikaa leveyttä helmaan ja lantion kohdalle mutta jätin sen sitten kaventamatta, kankaana Marimekon mansikkavuori trikoo jonka onnistuin pesenään piloille ja siksi siitä uskalsinkin muotoilla mekon. Värit ovat mielestäni hiukan ikävähkön tunkkaiset. Kangas toki tuntuu ryhdikkäälle trikoolle! Hihat ovat tässä 3/4 osa pituiset, eli siis lemppari pituus!
 Pikkumiehen shortsi settiin jääneet nalle jersey palaset ovat peräisin näistä paidoista! Tuossa rintojen alla framilon nauha, joka tosin meni vahingossa etupuolelle, koska ei näyttänyt pahalle päätin jättää sen paikalleen! Tämä paita on todennäköisesti päällä torstaina töissä!
 Tässä paidassa jersey alkoi loppua ja "jatkoin paitaa pallotrikoolla" . Ihan tästäkin tuli kiva pitopaita!

 Kirppari pyörähdys ja sieltä mukaan lähti  tämä Mulan story nukke, olen ihaillut näitä nukkeja Kewa kokeilee blogissa. Nukke näytti sille että on ollut koristeena, taitaa meillä jatkaa samaa :D hyllyn päällä seisomista!
 Poikien herkkuhammasta kolotti illalla ja Poika vatkasi vaniljakreemiä kakkupohjaan! Pikkumies toimii laadun tarkkailijana:
Illalla ulos mentäessä ei satanut, kun otettiin rattaat esille ja lähdettiin lenkille tuli sade! Sade on sitten vienyt lumet melkein kokonaan ja myös ilmassa leijuvan siitepölyn siitä sateelle kiitos!
Tämä päiväkin alkaa harmaana 0*c ja pientä sadesuhua ilmassa, olisko ompelu/ siivouspäivä? Tytöllä olisi tilauksessa paita...

4 kommenttia:

  1. Ei tod näytä yöpaidalle! Kesällä käyttöön! Myös muut ompelukset näyttävät oikein hienoilta ja Mansikkavuori ei mun silmään oo yhtään pilalla. Himoitsisin itsekin noita Disney Animators-nukkeja kovin!! Kerro jos törmäät? ;)

    VastaaPoista
  2. No hyvä ettei ole yöpain näkösiä. Ton mansikkavuorukankaan pilvet ovat vaaleanpunaisia ja tausta viittaa vahvasti oranssiin vaikka alunperin oli kellertävä, voi olla että harmitus värittää myös kankaan tunkkaiseksi ;D
    Kerron jos törmään noihin nukkeihin, en olekkaan aiemmin nähnyt livenä missään, oli niin hieno että päätyi ostoskoriin ja meille!

    VastaaPoista

Kiva kun piipahdit !!