maanantai 26. marraskuuta 2012

Huoneremontti edennyt taas, elikkä pakkelit hiottu ja seinä maalattu pohjamaalilla! Pölyjen pyyhinnän jälkeen pääsisi maalaamaan pojan valitsemalla värillä seinää, mutta tänään en taida moiseen ryhtyä pikkumies alkaa kohinasta päätellen heräillä!
Aamulla tuunailin lipastoa hieman eteenpäin, homma on pitkittyt koska lattialaudat olivat eteisessä ja en ole voimanainen, eli en päässyt viemään lipastoa rappusille, jossa olen hionut laatikot yms jo aiemmin. Eilen sain hionnan päätökseen ja raahasin lipaston remppahuoneeseen... Eli tuosta näkyy lipaston kylkeä hiukan, sisäpuolelle en aijo tehdä mitään, siis en maalaa.

Molemmat huonoja kuvia mutta tuohon lipaston kansiosaan tulee pikkulaatikoita ja nämä ovat niiden väliseinät, joista vuolin vanhat liimat pois. Liimaa oli osin laitettu todella reilusti! Ja syys kanne ja laatikoiden väliseen rakoon löytyi todennäköisesti, väliin oli laitettu liian pitkä tappi!!!!
 
Sitten sovitin palat "kansiosaan" ja liimasin ja ruuvasin kiinni.
 
Tässä tuotos kuivumassa kirjat painona! Tuon kannen olen hionut ja kolot olen siloittanut eilen lakkakitillä. Siitä johtuvat nuo valkeat läikät pinnassa...
 
Kerkesin liimata vielä yhden laatikon, painona on tuoli;>
 
 
Sitten hiukan keskeneräinen askartelu, mallia otin Vekin pipareista! Tyttö näyttää hiukan oudolle, ompelin käsin reunan ja olevinaan oli malli leikatessa, siis käsin paperille itse piirretty. Ompelus näyttää ekaluokkalaisen tekemälle. :> Tätä täytyy jatkaa... kunhan on aikaa !
 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun piipahdit !!