maanantai 12. marraskuuta 2012

Tunikat äidille, kirpparilta lapsille..

 Tunikat tein itselleni Suurikäsityö lehden kaavoilla. Muistaakseni lehti oli 2011 kesäajalta... Kaavat olleet piirrettyinä jo jonkin aikaa ja lehti oli lainassa kirjastosta, eikä silloin tullut merkittyä tarkempia tietoja ylös, mutta tunikat kokoa 44, aika reilut päällä. Raita trikoo kirpparilta ja täällä esitelty löytönä, tuo musta Kangastukusta Nanson kilotrikoota. Näissä olisi pitänyt olla kuminauha tuossa rinnan alla, mutta tuntui paremmalle ilman, enkä halunnut äitiysvaatteen näköisiä näistä...

 Tytön tekemä kirjanmerkki, aika hauska!

 Kirpparilta löytö pojalle 150 cm juhlapaita, paita myyjän mukaan käyttämätön. Hinta 2e, taisin katsella samaista paitaa kaupassa viime keväänä...
Alla kaksi kynttilänjalkaa ne sain 1e ja juuri oikean väriset meille! Täytyy putsata löydöt, nuo mustat täplät jotain likaa.


Musta takki pikkumiehelle koko 18kk ja punk jotain oli merkki 2e. Vaikka äiti ei punk olekkaan! Kirppari jolta ostin nämä on Miilunrannan kirppis.

Tänään keli ollut huono, lumi joka ripotellut kahteen otteeseen on sulanut pois! Ja nyt näyttää siltä että pikkumiehen silmätulehdus hoitui pois! Ihanaa, toivottavasti pysyy terveenä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun piipahdit !!