lauantai 24. marraskuuta 2012

Reissussa Oulussa!



Pari yötä vietettiin reissun päällä Oulun Eedenissä, kun vuosi sitten hankitun kylpyläpaketin viimeinen voimassa olo päivämäärä oli umpeutumassa.... Silloin en voinut lähteä reissuun ja aivan pienen vauvan kanssa reissussa olisi ollut hankalaa... Kelit eivät suosineet reissua, sataa tihuutti melkein koko ajan. Oulun Eeden oli mukavan rauhallinen paikka ainakin meidän siellä ollessa. Pikkumieskin pääsi uimaan, ensimmäinen käynti altaassa veti ilmeen vakavaksi, mutta toinen kerta nosti ilon pintaan ja räiskytys oli melkoista, josta isommat sisarukset saivat osansa. Rannalla oli jonkinlainen parantelu urakka ja sinne ei merta päässyt katselemaan lähempää.
Kävimme myös Tietomaassa  lapset viihtyivät yllättävän hyvin, kokeillessaan kaikenmoisia laitteita. Aikaa meni melkein 4h, jonka aikana pikkumies söi ja otti päiväunet, metelistä huolimatta.
Minun oli tarkoitus käydä jollakin paikallisella kirppiksellä, mutta aikaa ei sitten jäänytkään moiseen. Harmi!!!

Kotiin tullessa piti käydä keskustan City pörssissä, kun sain kyydin... ja saaliina sieltä


Kaksi Marimekon kangasta, tämä keltainen versio oli tyynynpäällinen jonka purin, meillä ei sopivaa tyynyä ja kangasta oli ommeltu tyynyliinan sisään reilummin.... joten tämän käytän johonkin muuhun... Tuo toinen "heinäkuviolla" oleva on verho myyjän mukaan uusi. Verholle ja koriste tyynyliinalle hintaa 5e-,
Mukaan tarttui myös punainen fleecetakki kokoa xl, 1e hintaan, siitä tarkoitus askarrella joulu sydämiä.... kun aikaa jostain välistä löytyy....sillä tarkoitus olisi jatkaa alla olevaa projektia!



Huone remontti on hieman edennyt, olen käsitellyt lattian 3x vahalla ja ennen viimeistä vaha käsittelyä hioin lattian vielä erittäin hienolla hiekkapaperilla.... Lattia tuntuu nyt erittäin sileälle... Äsken virittelin lattialle pahvia lattian suojaksi, hioin vielä pakkelointia ja tarkoitus on maalailla pölyn laskeuduttua ja putsailun jälkeen pohjamaalilla pakkeloidut kohdat.

JA minä olen saanut ensimmäisen joululahjan, -anopilta ja apelta, he olivat pesseet ikkunat ja kodin meidän reissussa ollessa!!!! Kiitos!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun piipahdit !!