sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Kevättä rinnassa, urheilupaitoja

 Poika esitteli viikko sitten paitoja joiden hihat olivat alkaneet käydä jo lyhyiksi... Siitäpä innostuneena päätin ommella coolmax neuloksesta harjoituksiin treenipaitoja lisää. Tosin poika tykkää käyttää näitä myös koulussa.
Kuulemma parempi väritys olisi ollut puna -keltainen, Espanjan jalis joukkueen väritys mutta itse ihastuin tähän väriyhdistelmään. Coolmax neulos peräisin kangastukusta ja kaava löytyi Ottobre 6/2013 lehdestä, kokoa paidoilla 164cm.

Itselle ja tytölle tein vanhalla hyväksi havaitulla kaavalla paidat, tosin erikoossa ja eri hihan pituuksin. Molempiin applikoin tuollaiset isot viikset, pohjakankaan innoittamana! Oma paita on tilkuista ja sen selkäosa on musta, hihat olisivat saaneet olla kapeammat, tai sitten ehkä kaitalehuolittelulla kiristetyt, nyt ne ovat tuollaiset lerpakkeet!

Viikolla pojan ollessa harjoituksissa, kiersin kylän pururadan pienimmän kanssa. 
Siellä olikin vielä jäätä ja sohjoa, vieressä oleva lampikin osin jäässä! Mutta ihmisiä oli paljon ulkoilemassa, linnutkin konsertoivat oikein kauniisti!
Omassa pihassa narsissit ovat heränneet eloon,
Ja muutama muukin kasvi!
Hyvää alkavaa viikkoa kaikille, toivottavasti auringon paiste ja lämmin sää jatkuu! Pääsisi tekemään pihatöitäkin oikein kunnolla!


4 kommenttia:

 1. Oi, teillä vielä jäätä järvessä! Ihailen taitojasi ommella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan luntakin löytyy, jos oikein etsii, pohjoisen puolella minne aurinko ei paista näkyy olevan noita talvisia yllätyksiä! Siksi niin hartaasti huokailen lämpimien säiden ja auringon paisteen puolesta!!! Kun osaisi vielä kaavoittaa saisi juuri sitä mitä haluaisi ;D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Tyytyväinen itse, poika vähän ihmetteli hihojen mallia.

   Poista

Kiva kun piipahdit !!