keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Ruskea Grapponia sarjaa... Kirkasta Grapponiaa siis löytöjä omalta vintiltä !

Ruskeita ja kirkkaita Grapponia sarjan jälkiruokamaljoja valmistaja on Riihimäen lasi
 Hullu juttu mutta yläkertaa siivotessa ja tyhjentäessä löysin aarteen, eli nämä ruskeat ja kirkkaat grapponia jälkiruoka maljat. Tunnustan että olen ne itse joskus 10-15v sitten tuonne hyllyyn laittanut ja sitten unohtanut.
 Myös nämä Iittalan  ultima thule jälkiruokamaljat ja snapsilasit löytyivät samaisesta kätköstä! Itse asiassa kaikki nämä kuvissa olevat astiat...
 Nuo munakupit ovat aivan loistavan värisiä ;D ja myös nuo teekupit aivan ihania! 
 Löytyipä sieltä isän vanha lelukin, avaruusalus mallia mitä lie... Voisikohan olla 50- tai 60 luvun alkupuolelta tuo lelu?
 Ja sitten se mitä lupasin, niin siis kun saan jonkinlaisen kolon yläkerran tavaravuoreen laitan kuvan tänne...Vuoria on vieläkin mutta nyt näkyy myös lattiaa hiukan...Kaksi seinistä olen maalannut samalla turkoosinsinisellä kuin alakerran keittiön ja kun loput tavarat on selvitelty maalaan myös loput huoneesta samalla maalilla. Tapetointi jää sillä lastulevyjen välejä ei oikein saa millään täytettyä niin että voisi taata sen ettei tapetti repeile!
 
Eli arki on kaiken kaikkiaan ollut todella kiireistä, enkä ole kerennyt ompelemaan enkä oikein mitään muutakaan mukavaa ja rentouttavaa tekemään... Tästäkin postauksesta tulee nysä, sillä on kiire jo toisiin puuhiin... Nieleepä työkin suurimman osan päivistä jolloin olen töissä, joten seuraavaan postaukseen saattaa vierähtää aikaa viikko tai pari... Kunhan saan yläkerran siivottua ja maalattua ja tytön huoneen muutto ruljanssin vietyä läpi.
 

Askartelua

 
2- synttäreilläkin tuli käväistyä ja kortissa on tällainen kaivuri. Synttäreillä olikin kivaa ja sai nauraa mahakippurassa pitkästä aikaa! 
 

Lunta


Lunta on satanut ja pieni pakkasjakso myös ollut välissä, meillä mittari kävi -25*C nyt sitten tänään luistellaan +5*C ja on todella  liukasta!
 
 


3 kommenttia:

  1. Huippuja löytöjä teit! Teekupit on ihan parhaat,Ultima Thulesta en välitä yhtään ;) Juhlat oli mainiot,otetaan samalla porukalla uusiks tammikuussa :) Ja jos mummin sais myös mukaan :)

    VastaaPoista
  2. Ahkeruus palkitaan... kivoilla löydöillä! ;D Täytynee kaivautua vielä syvemmälle tavarakätköjen uumeniin, kunhan vapaa päivät koittaa!

    VastaaPoista

Kiva kun piipahdit !!