tiistai 13. toukokuuta 2014

Apina setti kesään, riipus harjoittelua...

 Tällaisia vaateita koossa 92 olen pyöräytellyt pahimpaan ompeluhimoon... Housut ovat shortsimallia ja nuo ruskeat olivat jo päivän päällä ja saivat jonkinlaisen rasvakäsittelyn. Tosin shortsit menevät täyspitkinä housuina "kollareina." Joten varmaankin jos ei jonkinlaista kasvupyrähdystä tule menevät vielä vuoden päästäkin.  
 Hupparin kaavaa pienensin 98cm .sta 92 cm eli koon verran, ja nyt toimin aivan viivottimen kanssa.  Kaava löytyy 3/2014 Ottobre lehdestä. Hihan vuoritin ja tein tuohon eteen taskun koska ne ovat nyt tärkeitä Pikkumiehelle, niihinhän kaikki löydetyt aarteet laitetaan... Helmaresorin lisäsin myös väljyyttä kokoamaan. Perusshortsit myös samaisesta lehdestä.
 T-paita ja pitkähihainen...Peruskaavoilla. Pikkuherra valitsi itse resorin värin tuohon pitkähihaiseen.
 Kaikki kankaat Kangastukusta ja laskeskelin että koko tähän vaatekasaan meni rahaa n. 20,- 
 Tässä vielä kuvaa takataskusta.  
 Sekasotkun keskellä tyytyväinen Pikkumies! Olin aikonut säästellä tuota apinakangasta mutta herra kantoi sinnikkäästi kangasta ympäriinsä ja oli puhunut iskällekin apina paidasta, päätin tehdä kankaasta vaatetta ennen kuin se olisi aivan likainen kaikesta kuljettelusta!
 

Riipusharjoittelua

 
 Makeanvedenhelmiä, kivihelmiä, swarovski helmiä ja hopeaa 
 Huomaan että muutaman vuoden tauko hopealangan kieputtelussa on vienyt näppäryyden. Kaulassa tämä on jo roikkunut kertaalleen ja puuta tämän piti esittää ;D
Äitienpäivä kortti
 Oma mummoni sai kyseisen kortin äitienpäivä, eli arkarreltukkin on...
 

Kirpparilta

 Hankin jokin aika sitten nämä raidalliset housut, mutta kotona soviteltuani huomasin että lahkeet ovat aivan liian leveät ja pussittavat, kavensin housujen lahkeita n. 10cm ja leveyttä jäi vielä aika mukavasti, housut myös lyhentyivät jokusen sentin! 
Tätä päivää olen ihmetellyt ja palelut töissä. Vettäkin on tullut kiitettävästi ja luulen että seuraavan kerran vapaalla ollessani keskityn ikkunoiden pesuun. ( jos siis ei sada ) Myös siivous olisi paikallaan... :D  mutta... Hyvää viikon jatkoa tänne hairahtaneille ;D Ruuanlaitto kutsuu!

4 kommenttia:

 1. Kauniin kortin olet mumolle tehnyt ja pikkkumiehen vaatteetkin on hienot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes! Onnistuit laittaa kommentin tänne! Kiitos! ;D

   Poista
 2. Tosi kivoja vaatteita! Vähän meinaa kangaskauppa tarjoiluineen tuon takiakin houkuttaa :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, laskin kyl et säästin useamman euron tilaamalla sieltä tukusta nuo kankaat. Laatu vaikuttaisi myös erittäin hyvälle. Napakkaa kangasta!

   Poista

Kiva kun piipahdit !!