lauantai 13. kesäkuuta 2015

Ulkoeteisen purkaminen

 
Meikäläisen blogi hiljaisuus johtuu kiireestä, joka koostuu lasten kuskauksesta, töissä käymisestä ja kaikenlaisesta muusta touhusta. Hmm kuten tästä, eteistä tyhjenneltiin useammassa erässä ... Aivan järkyttävä määrä tavaraa!
 
Kukkapenkkiäkin piti tyhjentää, kaivoin kukat ja myös mullan pois!
 Aloitin myös purku projektin. Niin kuin näkyy hieman on tavaraa siellä vielä, mies jatkoi tästä kohdin! Ikkunan karmit meinasin käyttää kasvimaalle kasvilavoiksi.
Purkamani laudoituksen kärräsin talon päähän
ja sirkkelöin polttopuiksi.
 

Hurahdus kärhöihin

 
Osasta lautoja tein kukkalaatikon, jossa kasvaa viinikärhöjä ja tiukukärhö Princess Diana... sekä vanhasta kukkapenkistä löytämääni Nauhusta... Tarkoitus on vielä laittaa tuohon tukea kärhöille!
Kärhöihin hurahdin vielä lisää kun keväällä tutkin oppaita ja netistä kärhöjen kasvatuksen saloja, kukathan ovat upeita!
 Huomasin vanhemmassa kukkapenkissäkin olevan Wada's primrose loistokärhökin puskevan pintaan, sitä en suojannut mitenkään talveksi, joten sen selviytyminen myös yllytti minua hankkimaan lisää kärhöjä... Saa nähdä kukkiiko se tänä kesänä kasvuvauhti on aika huima!
Kärhöjen hankintaan ei tietenkään vaikuttanut se että ne olivat poistopöydässä paikallisessa Prismassa!
Itse asiassa en ole, enkä aijo hankkia yksivuotisia kukkia, orvokkien lisäksi jotka hankin  toukokuussa!  
 Kirpparilta löysin nämä vuokot... Myyjä oli kirjoittanut lappuun valkovuokko, mutta taitavat olla jotakin muuta lajiketta.  Toisen kukka on enemmän vaaleanpunainen
 ja toisen kukka hentoon lilaan vilahtava... nämä istuttelin uuteen kukkapenkkiin. Ovat vielä hengissä!

2 kommenttia:

  1. Kova purku-urakka! Poistuuko ulkoeteinen kokonaan vai rakennetaanko vain uusiksi? Kärhöt ovat kauniita :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ulkoeteinen puretaan kokonaan pois ja tilalle on tarkoitus tehdä lämmin isompi eteinen. Meillä on surkeat säilytys tilat, joten tuossa projektissa tarkoitus saada säilytystilaakin lisää... wc paikka siirtyy, samoin yläkertaan menevät portaat, mikäli vaan jaksetaan ahertaa...

      Poista

Kiva kun piipahdit !!