tiistai 10. syyskuuta 2013

Farkkujen tekeleet


Kameran pahuksessa oli roska ja se näkyy kuvissa... Käsityö kiellosta huolimatta surauttelin farkut itselleni! Kuvatkin ovat hassusti, mutta meillä kannettava teki jumin ja pöytäkoneella sain imutettua jokusen kuvan tänne...Nyt sitten sekin lopetti toimintansa menee itsekseen kiinni , kuulemma koneen voisi korjata vaihtamalla jonkun osan koneesta.. kun vielä ymmärtäisi jotain noiden koneiden päälle! Mutta kun en ymmärrä... Pakko taukoa tämän blogin suhteen on siis luvassa jatkossakin, mutta päivittelen aina kun tilaisuus tulee. Huomasin myös että viime päivityksessa kirjoitusvirheitä oli vilisemällä, anteeksi niistä siis!


Farkut ovat kuvissa erittäin ryppyiset, mikä kyllä antaa aika huonon kuvan näistä mutta nyt mennään näillä kuvilla mitä on! (otin myöhemmin kuvia silitettyäni nämä ja kuvat ovat paljon parempia)  Farkkujen kaava löytyi elokuun 2013  Suuri käsityölehdestä, mutta jätin reisitaskut pois samoin ompeleet tuosta etukappaleilta, eli leikkasin kankaan suoralla lahkeella ilman lahkeen pätkäisyä tuosta polvenkohdalta! Takataskutkin jätin pois. Täytynee todeta että olen erittäin iloinen ja tyytyväinen näihin housuihin! Vetoketjukin asettui melko mukavasti paikalleen tällä kertaa! Kangas on peräisin Eurokankaasta ja tukevaa farkkukangasta onkin!






No sain tänne vielä muutaman hassun kuvan näistä farkuista! Voinpa sanoa olevani ylpeä aikaan saannoksestani!

Kurpitsahilloa

Hillon nimi on oikeasti sitruunainen kurpitsahillo ohje löytyy täältä, naapuri antoi varmaankin parikymmentäkiloa painavan kurpitsan ja nyt olen tehnyt siitä tuota hilloa. Puolukkakurpitsa hilloa ja kurpitsa säilykettä... Viimeinen palanen taitanee jäädä käyttämättä.

Kirpparilta ja kangaskaupasta


Nämä trikoo kankaat löysin keskustan city pörssistä! Marimekon mansikkavuori trikoo 1,4m  10,- raitatrikoo 1,5m 12,- ja tuo punainen palanen 1,2m 3,5,- Tuo punainen kangas värjäsi koneellisen muuta pyykkiä punertavaksi, eikä väri lähde pois mm tuosta mansikka trikoosta. Pilven hattarat ovta nyt vaalean punaisia !....Pyöritin kankaan  vielä uudelleen pesukoneessa, jää nähtäväksi pystyykö kangasta käyttämään vai irtoaako väriä vielä lisää kahdesta pesusta huolimatta! Muuten vaikuttaisi hyvälaatuiselle ei ainakaan nyppyyntynyt...

Marimekko Mansikkavuori trikoo

Marimekko Oodi
Tämä Oodi kangas myös löytö kyseiseltä kirpparilta tekisi mieli tehdä tästä syksyksi hame.

Tässä Pikkumies esittelee Kangastukusta tilaamaani tähtitrikoota, eikun päähän ja menoksi! :D Toisessa kuvassa 50m keltaista kuminauhaa, poistosta! Laadultaan kuminauha on arvoitus?

 Auringon lasku ja muuta hömppä kuvaa


Aurongon laskussa oli kivat värit..




Tämä sumuinen maisema oli myös aika veikeä?
Aamun sumuinen järvi maisema.
0


Sumu pellolla, se on kuulkaa syksy!

Sateenkaarikin on nähty tuplana vaikka en sitä saanut kuvattuakaan kuin yhtenä...


Nämä pallerot oli pakko kuvata! Vaikka ei nyt niin kivoja sieniä kotipihalla olekaan. Pikkumiehelle vaaran paikka!

Poimulehdellä kastetta!

3 kommenttia:

  1. Kiva kun pääsit piipahtamaan blogimaassa,on ikävä ollut :) Farkut hienot on !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu huomaa itsekkin että hiukka koukussa on tähän ja kieltämättä tulee pidettyä yhteyttä edes sitä kautta ihmisiin... Harmittaa tietsikka ongelmat muutenkin. Sillä kun pystyy hoitamanaan montan muutakin asiaa! JA kun tietäis mistä johtuu kannettavassa olevat ongelmat, sama vika ilmeisesti kun vähän aikaa sitten?!

      Poista
    2. Tää on ihan hyvä koukku,tai ainakin pahempia on olemassa :D Tuosta Oodista tulis tosi mantavan näköinen hame,toteuta ihmeessä !!

      Poista

Kiva kun piipahdit !!