torstai 29. elokuuta 2013

Tenniskyynärpää sukan tekopalkaksi!

 
 Sukanneulomisesta palkaksi sain käteeni tuen ja en nyt sitten saisi kättäni rasittaa millään ylimääräisellä. Sillä  vaivani nimi on tenniskyynärpää. Niin siis kaikki liikkeet joissa kättä täytyy puristaa ja kiertää olisivat vältettävien listalla samoin nostaminen jota en kyllä ole pystynyt tekemäänkään mm kauppakassit olen kanniskellut ja nostellut vasemmalla kädellä.
Hoitona kylmällä hautominen ja venyttely maksimissaan 3 krt/vrk suositeltavia juttuja. Tulehduskipulääke kuurinkin olen jo "popsinut" katsotaan auttaako asiaan nämä toimenpiteet.
Sukan tekeminen jäi kesken ja se kaivelee, toisaalta kädellä joka eimole kipeä on varmaan mikavempi neuloa.
 Sairaslomalle en jäänyt koska työni on kevyttä  yleensä, käsivaiva ei suuta tuki ;D. Tätä tekstiä näppäilen vasemmalla kädellä ja kirjoitusvauhti on sen mukainen, olen siis oikea kätinen oikeasti.
 
Pitkä huuuokaaaus! Käsitöiden tekeminen jää nyt hetkeksi, vaikka päässä pursuaisi kaikenlaisia visioita, ne vaan täytyy laitta jäihin nyt toistaiseksi...
Pitkiin aikoihin en ole lukenut joten nyt sitten tartuin kirjaan!  Nyt minulla on menossa Tuomas Liuksen Härkäjuoksu, Alkuun tökki mutta täytynee sanoa ettei nyt vauhtiin päästyä malttaisi kirjaa käsistä laskea! Minä tykkään tästä ! Hiekkalaatikon reunalla on ollut hyvä lukea, sää on ollut todella mahtava!
 
Mietiskelin eilen kuitenkin mitähän käsitöitä sitä vasemmalla kädellä voisi tehdä? 

Sukan tekoa joka nyt katkollat sitten...

Toinen sukka  jäi kantapään tekovaiheeseen, tyttö jo kyseli milloin saan valmiiksi. Piti sanoa etten tiedä...
 
 
Sukan malli näyttää varmaan oudolle mutta nämä pysyvät hyvin jalassa tuon resorineuloksen takia. Ohje on ihan oma sovellus, näyttää toimivan. Viimetalvena ymmärsin miksi olen saanut aiemmin tehtyä reikiä kohtaan jossa silmukat poimitaan kantapään kavennusten jäljiltä. Olin jättänyt toisen puolen silmukasta poimimatta ja tästä syystä sukkiini jäi reikiä , ehkä sellainen ymmärtää joka sukkia neuloo, mitä tuolla tarkoitan?
 

 

Lapset leikkii

 
 Kuulin pihalta kiljumista ja ikkunaan mentyni näky oli tämä... Ilmeisesti oli hauskaa!
 Pikkumies oli saanut koristenallen käsiinsä ja kantoi mukanaan sitä yhden päivän ajan.
Ja tämä on varsin joka päiväinen näky, pikkumies hiipii Viiru kissan jäljessä. Milloin minnekkin!
 

Auringon säteet

 
 
Nämä olivat jotenkin niin kivan näköiset että päätin laittaa kuvat tänne.
 
Suohorsma ja joku minulle tuntematon "rikkaruoho" noissa alemmissa kuvissa. (saa valistaa jos tietää nimen!)
 
Jonkun sortin tatti, näitä kasvaa meidän pihalla paljon!
 
Eilen illalla Pikkumies istahti uuden kukkapenkin eteen ja kyllä se on täynnä siis aivan liian täynnä noita kukkia mutta katsotaan miten selviävät kevääseen. Tonttukin näyttää sieltä pilkistävän :D
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun piipahdit !!