perjantai 9. elokuuta 2013

Applikoitu laiskiainen yöpuvussa. Kirppis keikka jälleen ja ruusukin aukaisi vihdoin nuppunsa!
Applikoitu laiskiainen
 Ensimmäiseen yöpuvun paita valmistui ja täytynee sanoa, että mietiskelin hetkosen -jaahas mitäs tähän tekisin... Sitten välähti yöpaidassa täytyy ehdottomasti olla laiskiainen, sehän nukkuu suurimman osan elämästään ja niinpä se voisi antaa hyvät unet puvun käyttäjälle!

Hiukka erikoisen näköinen kaveri mutta kai tämä laiskiaisesta käy?
 
 Paitaan valikoin vihreät resorit.
 Samoin housihin.  Pikkumies kerkesi käsitellä housuja likaisin käsin joten niissä ainakin minun silmiin näkyy tahroja lahkeessa. ( Toivottavasti ne lähtee pesussa pois!)
 Hiukan huonokuva ja langatkin repsottaa, mutta tein tuollaisen osittain irti olevan lehden kokeilu mielessä. Katsotaan kuinka käyttäytyy pesussa. Reunoja en huolitellut ja tämä on kaksipuoleinen..
Alapuolen tikkaus jälki on oranssin keltainen... Taitaa tuleva syksy jo pyrkiä myös ompeluksiin... Vai laiskuus alalangan vaihdon suhteen...
 

Kirppis reissu Tuusniemelle

Sieltä löytyi sitten vaihteeksi kangasta, metri tolkulla... Siis ihan oikeasti tuota raitaneulosta on ainakin 3 metriä, hinta neuloksella oli 6,- Sitten tuossa pienessä kuvassa ja oikealla ylhäällä on tuollaista puuvilla pitsi trikooneulosta väri on vihertävän harmaa ja sitäkin on 2 metriä hinta taisi olla 4,-. Tuosta raitakankaasta aion kokeilla hupparin tekelettä, sitten kun on aikaa... Löysin myös punaiset tossut 0,20,- ja Ikean autonaulakon 2,-
Kuvaa on myös uimarannalta, lapset halusivat uimaan ja tyttö uskaltautui oikeasti sateesta huolimatta pulahtamaan. Seisoin pIkkumiehen kanssa laiturilla muutaman minuutin sade kerkesi kastella meidät aivan märäksi!
Reissussa auton tuulilasin pyyhin meni jotenkin epäkuntoon ja jouduimme ajamaan 40 km sateessa ilman pyyhintä... Loppureissi oli aika tuskallinen... Onneksi kuitenkin toinen pyyhin toimi!
 

Koska yöllä ei nukuttanut....

 
Kuvailin auringon laskun värjäämiä pilviä..
Ja sumua pellolla! Aamuyöllä kuuntelin sateen lotinaa ikkunasta ja unelmoin unesta!
 Ruusukin palkitsi yöllä, se oli auennut kokonaan!


Tätä kannatti odottaa, ja näitä haluan ehdottomasti lisää!!!! (Siis ruusuja, en unettomia öitä!)
 Tänään päivällä vesisateen lomassa ihailimme puolukoita, joista valikoimalla voi jo saada kypsiä maisteltavaksi.

 Sammal kukkii ja näyttää hauskalle läheltä katsottuna ja kuvattuna!

 


2 kommenttia:

Kiva kun piipahdit !!