torstai 15. elokuuta 2013

Sähkökatkon aikaan ei ommella vaan...tehdään koruja!

 Yö vuoron jälkeen olisi pitänyt nukkua enemmän kuin 3h, mutta käsi ilmoitti olemassa olostaan, enkä saanut nukuttua. Tyttö koulusta tultuaan huuteli ikkunan takaa ettei ole avaimet mukana, kun yritin vielä pötkötellä hetken särkylääkkeen oton jälkeen... Satoi kaatamalla vettä ja sitten katkesivat sähkötkin talosta... Pikkumies oli ukin ja mummon luona odottelemassa koskas se äippä tulee?! Mutta minä onneton laitoin pesukoneen pyörimään hieman ennen sähkökatkoa ja Pojan petivaatteet olivat siellä, peitto ja tyyny näet. Oli pakko jäädä odottelemaan katkon loppumista  ja pesuohjelman loppumista. Päätin kaivella varastoista esille helmiä ja muita tykötarpeita....
 Näpräsin tällaisen käsikorun pitkästä aikaa. Oikeastaan eilinen kuva jossa oli alsikeapilaa ja taivasta oli tämän värimaailman takana.
Korussa käytin makeanveden nugettihelmiä, nuo vaaleanpunaiset "pallukat" :D ja sitten ihan tavallisia läpinäkyviä lasihelmiä, sekä rondelli lamppuhelmiä eli tarkoitan noita sinisen sävyisiä helmiä! Pujottelin tämän mustaan koruvaijeriin ja lukon osat ovat 925 sterlinghopeaa. Kuvan laatu ei taida olla parasta laatua, eikä myös tuo pöydän pinta jonka päällä pikaisesti räppäsin kuvat.

 Sitten nämä kilppari korvikset, ihan peruskoruilua. Korupiikkiin helmet ja siitä silmukka pihdeillä ja kiinnitys koukkuun.
 Otin useamman kuva, kun tuo kilpparien sävy näyttää niin erilaiselle kuvissa.
 Näyttävät melko mustille?
Ehkä tässä (likaista ) maljakkoa vasten otetussa kuvassa sävy alkaa olla lähellä sitä mikä se luonnossa on. (Ainakin minun silmissä!)

 Pienet sammakot, pienet sammakot niin lystikkäitä on....  nämä värkkäsi tarkoituksella hieman eriparisiksi. Hauskuutta muuten niin tylsään arkeen! ;D
 Kiinnitin korupiikkiin helmet ja käytin näissä korvakorutappeja joissa valmiina tuollaiset kiinnitys silmukat, Kaikkien  korujen metalliosat 925 sterlinghopeaa. Sammokkohelmien materiaalista en ole aivan varma, olisiko, no jätämpä arvaamatta.
Tässä käytin salamaa, siniset lasihelmet näyttävät toispuolisille? Nuo pienet hopeisille näyttävät helmet ovat särölasihelmiä, ihan värittömiä vaan... Mutta näyttävät aika kivalle.
Helmien ja korutarvikkeiden alkuperää en ihan varmaksi muista mutta todennäköisesti näistä putiikeista Villihelmi, Esteriina, HelmiQ, on tarvikkeet tullut parivuotta sitten tilattua! Nyt Pikkumiehen ollessa iässä jossa kaikki pikkuriikkinnen kiinnostaa ja kaikkeen halutaan koskea, olen koruharrastuksen laittanut jäihin... Ainakin osittain! Tosin tarvikkeita on jonkin verran varastossa ja koruhuuman noustessa voin hyvillä mielen alkaa näperrellä...

Muutama päiväsitten räpsittyjä kuvia


Puna-apilassa on kauniit värit
Näköjään perhonen vai mikä lie ötökkä on eksynyt kuvaan

Tuulimylly kaipaisi näköjään maalia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun piipahdit !!