keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Pakkanen "pakotti" ompelemaan lämmikettä itselle ;D

 "Kovien" pakkasten tultua on työpaikallani oikeasti aivan järkyttävän kylmää, vaikka luulisi että siisti sisätyö tarkoittaa myös lämmintä työhuonetta...No näköjään asia ei ole välttämättä näin, vaan minunkin on taivuttava käyttämään pitkähihaisia paitoja töissä ja ainakin tämän päivän käytön perusteella ei tuo joustofroteinen paitakaan, aivan kokonaan pitänyt vilunväreitä kurissa...
Takaosa paidasta on tummanruskeaa joustofroteeta ja kaakeli joustis on kankaiden yön tilaus...
Paidan kaavana Naisten Ottobren 5/2013 T-paida/ tunikan kaava. 
Housut ovat myös muutama päivä sitten ommeltu, ne ovat MODA-lehden pillihousu kaavalla tehdyt (Kaava syksyn 2013 lehdessä numeroa en kylläkään muista), pienin muokkauksin. Materiaalina joustofarkku poiketen ohjeesta jossa oli käytetty trikoota. Housut olisivat saaneet olla himpun verran kapeammat...Mutta töihin nämä ovat vallan mainiot! Olenkin näihin vallan tyytyväinen!
 Tämä paita on samaisen lehden kaavalla Monday Basic. Kankaana Znok design kurbits. Ihastuin kuosiin kovasti!
 Kaakeli joustiksesta ensimmäinen tekele oli tunika (sama malli kuin ensimmäinen joustispaita, mutta tässä tunika pituudessa) jonka helmaan lisäsin reilun resorin, tarkoitus on pitää tätä legginssien kanssa ja tämä näytti hassulle ilman tuota resoria. Olkapäät roikkuvat hieman, mutta en taida korjata tuota vikaa... joka todennäköisesti johtuu siitä että, pienensin kaula-aukkoa joka oli mielestäni aikamoisen suuri ja pienensin sitä sitten aika reilusti. (ja ilmeisen hassusti)
Tämä lumihiutale trikoopaita myös samaa mallia Monday Basic ja housut ovat trikoosta tehdyt pillihousut, eli sama malli kuin farkuissa. Lahkeen suihin laitoin resosia, mukavan pehmoiset oleilu pöksyt! Paidan helma lörpöttää kummasti kuvassa näköjään.
Kuvien laatukin näköjään aika huono mutta näihin sentään sain tytön kuvaamaan ;D. pikkumies käsitteli kameraa ja sen jäljiltä näkyy olevan ikäviä lika täppiä, kuten ylläolevasta kuvasta näkyy. Housuissa ei siis ole tuollaista vaaleaa täplää lahkeessa ;D

Pakkasta mittarissa nyt -21*C, huomiseksi luvassa -16*C aamuksi. Täytynee etsiä vielä villapaita ja sukat töihin!  Mutta pakkasessa on se hyvä puoli että yleensä aurinko pilkistelee päivällä kovallakin pakkasella! YES!
 
 

4 kommenttia:

  1. Kätevää, kun osaa tehdä itselleen vaatteita. Saa yksilöllisiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin kuosit ja värit vaatteissa juuri sellaisia mistä pitää! niin ja kun on tuonne vyötärön seutuun muutaman makkara saanut hankittua ja ilmeisesti ne myös siellä pysyvät, ei valmiiden vaatteiden valikoimat aina innosta... ;D!

      Poista
  2. Tosi kiva,kun teet välillä itellesikin :) Nuo paidat on hienoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi farkut eivät ole edukseen kuvassa mutta itse tykkään myös niistä kovasti, onnistuivat yllättävän hyvin! Tosin ajatus että olisin köyttänyt niitä pitkien paitojen kanssa, ei nyt oikein onnistu hiukka leveät siihen touhuun. Täytyy vielä varmaan koettaa tehdä vielä toiset hiukka kapeampana...

      Poista

Kiva kun piipahdit !!