maanantai 27. tammikuuta 2014

Tuubihuivi pyöröpuikoilla ja Kesätori kankaasta verho askartelu/ompeluhuoneeseen..

 Muutaman illan aherrus palkittiin kyseisellä lämpimällä tuubihuivilla(ja sormen puutumisella).
Tuubihuivi pyöröpuikoilla
Ale korista löytämäni Novitan Usva -lanka muotoutui  huiviksi. Loin  10mm pyöröpuikoille n. 170 silmukkaa ja neuloin niin kauan, että lankaa oli sellainen pieni pätkä jäljellä jolla sain juuri ja juuri pääteltyä silmukat.
Koska minulla oli toinen kerä samaista lankaa virkkasin vielä huivin reunaan pylväillä ja kiinteillä silmukoilla tuollaisen piparkakkureunan. Nyt olisi jäljellä vielä melkein kokonainen kerä tuota persikan /vaaleanpunaista lankaa Ajattelin josko siitä hatun virkkaisi sillä neulomista käteni ei taida kestää  :<. . Värin sopivuutta mietiskelin, olisiko sitä liian vaalean punainen? Ohjetta  tiirasin Novitan  sivulta ja siellä olisi aika kivan näköinen malli, mutta tuota lankaa tarvitsisi  kerän lisää tai sitten kaveriksi jotain muuta lankaa. Saapa nähdä saanko aikaan mitään tuosta lopusta? 
 
Myös tämä kamala puhtaan pyykin kasan jatkokäsittely viivästyi tiiviin ilta neulonnan vuoksi, tänään olenkin sitten urakalla viikannut pyykkiä joka ei taida  meiltä loppua... isot kasat viikkailin ja vein kaappeihin mutta sohvalla röllöttää edelleen mittaamaton vuori!

 Marimekon kesätori kankaasta verho

 Olisi saanut minun verhoni hiukan pidempi vai pitäisikö sanoa leveämpi olla, mutta ihanat värit korvatkoon sen puutteen.
Kesätori kankaan on suunnitellut Aino-Maija Metsola
Kevättä ja kesää odotellessa voi tuijotella verhoa.
 

Auringon nousu

 Auringon nousu miehen työpaikalla oli tänä aamuna upea!
 Sieltä se aurinko ponnistaa ylös!
 
 Auton ikkunasta
 nappasin parikuvaa lisää... Huomenna työt kutsuu!
 
 

2 kommenttia:

  1. Ihana tuo huivi,reunan virkkaus kyllä kannatti!

    VastaaPoista
  2. Reunasta tuli ihan kiva näin ja parasta on se että huivi on oikeasti lämmin!

    VastaaPoista

Kiva kun piipahdit !!