lauantai 26. heinäkuuta 2014

Mikäs se on naisen paras kaveri? porakone tietenkin...

 Ainakin siinä vaiheessa on paras kaveri kun tarvitsee kiinnittää verhotankoja :D Sain tarpeekseni auringon porotuksesta ( aurinko paistaa aamusta iltaan) makkariin ja laitoin nuo aiemmin ostamani verhotangot seinälle!
Ja olen nimittäin joskus vääntänyt käsin ruuveja verhotankoja laittaessani. Onneksi nyt oli mahdollisuus tehdä tuo koneella ja se että olen oppinut käyttämään tuota vekotinta on hienoa. Helpottaa montaa asiaa ja säästää kipeää rannetta!
 Täytyy myöntää että n. +30:C asteen helteessä hiki tippui touhutessa, sitten alkoi verhojen etsiminen..ja silittäminen...
 Löysin nimittäin kaiken sekasotkun keskeltä vanhat hyvin palvelleet ruusuverhoni!

Hikoiluni alkoi tänä aamuna, kun kaivoimme miehen kanssa kellarista tulevaa viemäriputkea esille... Aivan järkyttävä urakka, mies aloitti kaivamisen jo edellisenä yönä, töistä tultuaan ja jatkoimme aamusta touhua!
 Tuosta ei varmaan hahmota kuinka suuri kuoppa piti kaivaa ennen kuin putken pää löytyi. Aikojen saatossa putken päälle oli kipattu multaa aikamoinen määrä. Kyllä entisajan ojan kaivajat ovat olleet sitkeitä, nostan hattua heille! 

 Etsimme putken päätä n. 10m matkalta...
 Kaiken tämän jälkeen oli kiva pulahtaa uimaan!
Rannalta löysin minulle oudon kukan nimittäin siperian sinivalvatin.
 Viiru kissa pyöri koko kaivuu urakan jaloissa, siirtyen touhun loputtua hieman varjoisampaan paikkaan  seuraamana muita touhuja ja kun tulimme uimasta se oli ottamassa meitä vastaan kauhean mouruamisen kera!

 Iloinen yllätys

 Oli se että keväällä olin jo kiskomassa näitä ruusuja pois kukkapenkistä... Yhden kerkesin nostaa maasta, kun huomasinkin että juurissa on elämää!
 Kaikki kolme ruusua ovat edelleen hengissä!

Vuosikaudet kukkimatta olleet rusopäivän liljatkin aukovat nuppujaan! Ensiviikolla alkavat työt ja toivon että hellekin hienman hellittäisi, alkaa tuntua liian kuumalle!

5 kommenttia:

 1. Voin kuvitella kaivamisen rankkuuden näillä helteillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tarvitse kuntosalille mennä kun kaivaa ;D, Oikeasti en uskonutkaan kuinka raskasta oli kaivaa, nyt sitten tiedän oikeasti millaista hommaa se on...

   Poista
 2. ♥huh, kova homma! Aivan ihania kukkia..ja muuta!

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit !!