maanantai 28. heinäkuuta 2014

Perusvaatteita pieneimmälle ja Ale Löytöjä itselle...

 Tilasin Pehemiältä tuota pohojalaaset tuloo jerseytä, kuosi oli kerta kaikkisen hauska.. ja pieneimmälle mieleinen! 
 Myös tämä kisuliini jersey sieltä. Tyttö pelkäsi että ompelen kyseisestä kankaasta itselleni paidan, minusta kangas on aivan ihana... Kai tämä on tytöille suunnattu, mutta pienin vielä hyväksyy päälleen :D Kaava hupparipaitaan 4/2014 ottobre lehdestä. 
 Napin vailitsi herra itse, ehdottelin sinistä,  mutta taivuin mustaan...
 Ihme kyllä herra jaksoi ja halusi poseerata uusissa vaatteissaan!

Sokkarin alesta 

Eilen löysin itselleni hupparin ja alusvaatetta, myös tuo Espritin lompakko löytyi ale korista....  Entinen ei pidä enää kolikoita sisällään ja mieheni ostama lidlin lompakko ei sittenkään ollut minun juttuni vaikka sen itse sieltä halusin...

 Sillä aikaa kun olin penkomassa Sokkarin Alen jämiä, oli ulkona noussut kunnon ukkonen... Tyttö oli kavereineen viettämässä synttäreitä läheisen lammen rannalla.... Vettä tuli saavista kaatamalla ja jyrinä oli karmea!

 Savon Sanomissa oli juttua myrskystä ja oikein hyvä kuva veden määrästä mikä tuli taivaalta. Tuulen puuskat olivat erittäin rajuja ja tuosta näkyy kuinka aurinkovarjo on kaatunut...Myös kaikkea muuta irtainta tavaraa lensi tuulen mukana! 

 Antilan julkisivun remppakin sai osan vedestä, tuolta pilkottaa villoja pressun alta, eivät liene ihan kuivia!
 Sitten tyttöjä pelastamaan, auton jätin 
Valkeisen lammen rantaan... Onneksi tytöt olivat lähteneet ennen myrskyn nousemista kaupungille ja olivat olleet kaupassa suojassa!
 Hieno puisto! Tuolla toisella puolella on komeat ruusuistutukset ja leikkipuisto lapsille.
Koska aikaa oli hieman jäljellä, kävimme pikkumiehen kanssa puistossa. Tämä synttäri reissu olikin minun lomani ainoa vapaa päivä! Hieman toisin olin kyllä suunnitellut, mutta toisaalta pakkohan talo on saada kuntoon ja rempat tehtyä! Toivon kyllä helteen hieman hellittävän!
  Mukavaa alkanutta viikkoa :D!

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Ihastuin molempiin kuoseihin... ja pakkohan niistä vaatetta oli tehdä pikaisesti...

      Poista

Kiva kun piipahdit !!