maanantai 4. elokuuta 2014

Pingviini joustofroteesta housut x 2, kirppari kierrokselta sain saaliiksi...

 Helteistä huolimatta olen ommellut parit housut, koossa 92cm. Ihastuin tähän Naperonutun Pingviini joustofroteeseen. (Huomasin että Naperonuttu on vaihtanut nimeä, löytyy Nuttuset haulla...)
 Toiset pöksyt saivat taskun ja onnistuin jopa kohdistamaan kuvion :D YES! Kankaat hankin paikallisesta Kangas ja sisustus In liikkeestä jo keväällä ja koska en osannut päättää heti mitä ompelisin siitä se odotteli pari kuukautta hyllyllä inspiraatiota.
 

Kirpparikierroksen saalis

 
 Mustaa trikoota 6m, vaikka ystävälle väitinkin että 8m, mutta niin se silmä valehtelee... Hintaa oli 8,. Tuota vihertävää on hieman yli kolme metriä ja maksoin tuosta 5,- Metsoloiden autojoustofroteinen paita löytyi samalta kirpparilta 1,5,- kokoa 104, mutta minusta tuntuu että vaatteet ovat mitoitukseltaan suhteellisen kapeita? Hupparin (98cm) otin myös onhan siinä maailman vahvin nalle, se myös 1,5,-
 

Kirsikkapiirakka

 Meidän kirsikka puut ovat villiintyneet ja tehneet ennätys suurensadon, joten kokeilin kirsikka piiraan tekoa. Pohjana murotaikina, välissä kirsikkaa ja hieman omenaa, sekä vaniljasokeria ja roiskaus tavallista sokeria, sekä hieman vehnäjauhoa. Ohjetta ei sen kummemmin ole koska aineita laittelin Summamutikassa ;D Hyvää tämä kuitenkin oli!
 

Kukkapenkissäkin on elämää

 Toukka ruusun kimpussa...
 Sammakoitakin on ilmaantunut jostakin...
Mukavaa ja aurinkoista viikon jatkoa :>

2 kommenttia:

  1. Pojallasi on niin hauskoja kuviovaatteita! Meidän suihkulähde on 'sammakkomagneetti'; useamman kerran viikossa sieltä nostamme haavilla sammakon pois. Liekö aina sama yksilö?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mies juuri kertoi että meillä on myös sammakoita kellarissa.... Täytyy varmaan pelastaa ne sieltä pois. Niin ainakin rupisammakot taitavat viihtyä samoissa paikoissa vuosikaudet, miksipä ei voisi olla sama sammakko suihkulähteessä!

      Poista

Kiva kun piipahdit !!