torstai 16. lokakuuta 2014

Suolampi- paita ja Pikkuvanha kirppis

 Olin jo varmaankin kuukausi sitten piirrellyt kaavat Ottobre woman 5/2014 tähän Suolampi trikoo paitaan. Emmin kankaan leikkuun kanssa, koska kaavapaperilla tämä näytti nin hullunkuriselta. Sitten löysin kirpparilta tätä puuvillaneulosta todella reilun ja edullisen palasen ja päätin kokeilla mallia....
 Kai tästä ihan kiva tuli, ennen en ole framilonia laittanut paidan sivusaumoihin Nyt sitten tein ohjeen mukaan, tuolta käden alta näkyy kuinka tuo kyljen sauma rypyttyy.
 Paidan kangas leikattiin vinoon ja olisi varmaan ollut paremman näköinen jostakin muusta kuin raidallisesta kankaasta tehtynä. Sillä tuo kyljen framilon vetää raidat vaakaan, vaikka ylhäällä ovat aivan vinossa!
 Toisaalta uskalsin kokeilla jotain aivan uutta, pitkään mietin sitäkin vaihtoehtoa että olisin leikannut kankaan langan suuntaan ja se olsii kyllä näyttänyt vielä hullummalle!


 Kauluksen alle surautin pätkän pöllönauhaa koristeeksi!

Jihuu uudet silmälasit


Tässä uudet silmälasini, toiset tietty turkkoosilla värillä maustetut! Toiset aivan uudenlaiset, niin väritykseltään kuin malliltaankin! Koska olin valitsemassa näitä yksin, odotin hieman jännityksellä millaiselta sitä näyttää uudet lasit päässä!
 Punaiset sangat otin kun eräs samaisessa liikkeessä oleva asiakas totesi niiden sopivan minulle erittäin hyvin, olin nimittäin laittamassa niitä jo pois!

Pikkuvanha


Minulle uusi löytö, omasta kotikaupungistani Pikkuvanha lasten kirppis. Kiitos tämän paikan löytymisestä kuuluu ystävälle joka antoi vinkin! Tuolta löytyi pari småfolkin pitkähihaista paitaa Pikkumiehelle kohtuuhinnalla! Koska oli hiukan kiire, en kerennyt paikkaa kunnolla kiertää, mutta mielikuvaksi jäi että hinnat ovat kohdallaan ja tavara aika hyvälaatuista!

Satamassa

 Mies kävi fysioterapiassa olkapäätä jumppailemassa, me kiertelimme satamassa.. katselemassa laivoja ja 
 sataman edessä olevalla saarella olevaa tuulimyllyä. 
 Myös tuo vanha Raninin myllyrakennus on sataman liepeillä.
 Aika harmaata oli ja juuri kun olimme lähdössä pois alkoi satamaan...
Jospa sitä ensikesänä  pääsisi risteilylle? Tämän kesän osalta laivat ovat risteilynsä risteilleet! Eikä kyllä kieltämättä kelikään houkuttelisi, sen verran tuulista ja kylmää oli,

Mutta niin oli meillä tänäkin aamuna -9*C, kohta saa kaivaa loputkin talvikamppeet esille ja trampoliinikin odottelee purkamista!

4 kommenttia:

 1. Punaiset silmälasit ovat pirteät!

  Kuopiossa tehtiin jollakin laivalla Saaristokaupunkiristeily viime vuonna kesälomalla. En muista olisiko ollut tuo 'Ukko'.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla useita laivoja jotka tekevät niitä risteilyjä. Punaiset lasit ovat kyllä pirteät, täytynee "hankkia" punaisia tai mustia vaatteita, niiden kanssa käytettäviski....

   Poista
 2. Peukutus silmälaseille! Pikkuvanha ei kuulu mun kirppari-listalle,Remu vihaa sitä ja en jaksa sen huutoa kuunnella ja vielä kun mihinkään ei saisi koskea..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti!Pieni paikka se Pikkuvanha, mutta ajattelin jatkossa käydä aina pyörähtämässä sielläkin!

   Poista

Kiva kun piipahdit !!