maanantai 3. elokuuta 2015

Valu projektia ja pihan kaivelua Talon päädyssä kuoppa on pienentynyt aika roimasti ja siihen on laitettu mursketta ja valettu antura... ( meniköhän oikein..?) No joka tapauksessa nyt tuossa on jo pilariharkoista muuratut "tolpat," joiden toivomme kuivuvan...

Sorryhuono kuva mutta etuoven kohdalla oli välillä näin suuri kuoppa, tuonne laitettiin salaoja putkea reilupätkä ja sinne on tulossa salaoja kaivo. Niin kuin näkyy aika märkä maa joten tämä maan kuokkiminen tulee tarpeeseen... Vaikka välillä hermostuttaakin sisälle tuleva muta ja hiekka!

 Tässä isoimmat murskekasat on jo hävinneet tilalla onkin sitten tuo mullan ja hiekan sekainen kasa. Patolevyt olemme asennelleet myös seinän vierelle.
Aika paljon tässä on vielä tehtävää....
 
Lenkillä käydessä bongasin haavan lehden joka oli jo aivan keltainen. Syksy taitaa tulla aivan liian pian! 
 Onneksi kuitenkin talon päässä myskimalvat ovat kukassa.

ja keväällä tekemässäni uudessa penkissä ruusut alkavat kukkia! Tässä Rosa Friesia kukassa! Koska on ollut märkää pelkäsin näiden menevän pilalle ennen kuin kukat ehtivät avautua, sillä kukkaruukussa olevan ruusun nuput ovat ruskettuneet ja ilmeisesti mädäntyneet sateiden vuoksi! Yksikään kärhöistä ei ole kukkinut, nuppujakaan en ole havainnut... Tosin en ole kerennyt niitä paljoa katselemaankaan, kaiken muun touhun vuoksi! Onneksi on vielä tulossa loma viikko ja toivottavasti lasten odottama pikku lomareissu toteutuu! Tulee kyllä itsellekin tarpeeseen!

4 kommenttia:

  1. Onhan tuolla melkonen kaaos pihamaalla. Toivottavasti tulis hiukan kuivempaa ja lämpimämpää että valut kuivuis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu onhan tuo melkoinen myllerrys pihalla. Kuivaa kai ne valut ajan kanssa, toki olis kiva jos olis kuivaa...

      Poista

Kiva kun piipahdit !!