tiistai 11. joulukuuta 2012

Siili joustofrotee paita ja trikoopuku , sekä joulukortti tehtaan käynnistys


Metsolan palakorista ostettu siili joustofrotee ( maksoi 3,-) pääsi paidaksi... tuossa yläkuvassa siis. Kokoa 80 cm, pikkumiehelle vähän väriä elämään. Niin siis Siellä Oulun reissulla tuli käytyä kauppakeskus Zeppeliinissä ja siellä olikin tuo Metsolan kauppa. En olisi kauppaa huomannut jos ei olisi sattunut vanha koulukaveri huutelemaan perään, itse en olisi huutoa noteerannut lainkaan, lapset sanoivat että -äiti ,äiti sinua huudetaan... En aluksi meinannut ymmärtää ollenkaan että tosiaankin minua siellä kutsuttiin, aivan vieraalla paikkakunnalla, mutta niinpä vain kävi! Edellisestä tapaamisesta olikin kulunut aikaa ainakin 5 vuotta jollei enemmänkin, vaikka samassa kaupungissa asutaankin! Kiva lisä "boonus"! niin hän oli menossa Metsolan kauppaan ja sai minutkin innostumaan...Otin tuota siilijoustofroteeta ja vähän muutakin... Myös tuo vihreä trikoo sieltä peräisin! Erittäin hyvälaatuisen tuntuista kangasta. 2-laadun pöydästä tein myös löytöjä, esittelen niitä kunhan saan jotain ommeltua niistä ;>

Nämä kaksi yläpuolella olevaa kuvaa ovat samoista vaatteista, toinen taitaa olla hiukka erikohdasta kuvattuna. Eli siilikankaasta tuli vielä hihat ja paitaan aplikointina siili eteen, paidan kaava 74 cm, mutta jostain syystä tuli leikattua tuo paitaosa levein sauman varoin ja on saman kokoinen kuin tuo yläkuvan paita, eli 80 cm. Hihat tietenkin jäivät lyhyiksi, kokoon 80 joten laitoin reilut resorit hihoihin. tyttö sanoi että tuohan on T-paita ennen resorien laittoa!  Housut ovat kokoa 74 cm ja niihin on myös aplikointi tekniikalla froteesta ommeltu siili takapuolelle taskun paikalle. 
Tyttö odottaa sormet syyhyten joulukorttien tekoa, kyseiset tarvikkeet hän levitteli huoneensa lattialle eilen klo 20.00 jälkeen.. Mitäs luulette tykkäsinkö ajankohdasta jolloin askartelua meinattiin aloittaa sillä, tänä aamunaherätys klo 6.30... ja kouluun lähtö edessä! Ajatus kyllä hyvä, ettei niin ettei käy niinkuin muina vuosina, kortit tehdään päivänä jolloin niiden piti olla jo menossa.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! Sorry vastaaminen kesti kun jostain syystä olisi pitänyt kirjautua aina uudelleen tähän... eikä tuo nim. merkki olisi näkynyt lainkaan!

      Poista

Kiva kun piipahdit !!