tiistai 18. joulukuuta 2012

Joen jättikirppis ja käpysen lastenkirppis...

Kävin lasten kanssa viime lauantaina äidin luona ja samalla reissulla tuli käytyä katsomassa siskon peliä Joensuussa. Tietenkin tilaisuus täytyi käyttää hyväksi kaikin tavoin ja pelin jälkeen tuli rynnättyä  Joen jättikirppikselle. Hiukka myöhään tuli mentyä menikin kiinni klo 15 eli aikaa kierrokselle jäi 20 min , mutta saaliiksi jäi tällaisia vaatteita ja koko kirppistä en tietenkään kerennyt kiertää..
 
Lappuhaalarit  ja tutan yöpuku koko 74 cm 50s kipale.

 
Tutan keltainen body 74cm 50s ja tuo bamse lyhythihainen body 30 s Sillä kokoa 80 cm, ensi kesäksi sitten. Lyhythihaisessa bodyssa pari tahraa, mutta hintakaan ei päätä huimaava, eikä pienet tahrat menoa haittaa.
 Kallein ostos oli tämä kynttelikkö 4 e, pohdinkin että maksoinkohan liikaa mutta... Kunto minusta uutta vastaava ja minusta tämä sopii meille! Tosin heti kotiin tultua tuli mieleen että pitää vaihtaa nuo muoviset kristallijäljitelmät lasisiin vastaaviin. ja miltähän värillisenä näyttäisi, mutta tämä joulu mennään varmaankin ihan näin. Korutarvikkeissa voisi jotain löytyä jos kuitenkin jossain välissä innostuu kokeilemaan;>
 
Pöydällä joululiina... tyttö nimittäin odottaa kovasti joulua ja halusi silittää tuollaiset liinat pöydälle. Hänen ajatus oli laittaa 3 kyseistä liinaa peräkkäin, ei itselle olisi tuollainen tullut mieleen lainkaan. Liinat peräisin varmaakin omasta lapsuudesta 70-80 luvulta todennäköisesti. Minulla ei kyseiten liinojen pöydällä olosta ole mitään muistikuvia.... Aina olleet liinavaatekaapissa käyttämättöminä, mutta onneksi toinen katsoo asiaa "toisin silmin"  niinkuin tyttöni nyt!

Niinpä niin meillä sairastelu sai taas jatkoa, tyttöön nousi kuume ja kurkku tuli kipeäksi, toivottavasti pikkumies ei tautia saisi... viimekertainen säikäytti! Syömättä ja juomatta näet ja jouduimme käymään lasten päivystyksessä, mutta siellä onneksi alkoi ruoka maittaa, olisi muuten varmaan tullut sairaala reissu!
Sitten tämän joulun toinen lahja... Äidin kanssa  kävin kirppis Käpysessä, jossa myös kankaita ja verkkokauppaa.... Äiti osti nuo kankaat 0,5m pätkiä paitsi turkoosi linnunrata kangas sitä 1m ja siitä ajattelin tehdä itselleni työhön paidan... Sillä vuoden vaihteen jälkeen työhön lähtö odottaa.
Tyttö varasi tuon koirakankaan, kaupasta lähdön jälkeen ilmoitti haluavansa siitä paidan ja minulla oli suunnitelmissa muuta, mietinkin pitäisikö kyseistä kangasta tilata vielä pätkä. Minusta aivan ihanan pirteää, mitäs mieltä muut? Kaupassa myyjä sanoi että kangas jakaa mielipiteet varsin voimakkaasti. Niin ja minua kuvan kangas ei verkkokaupan sivuilla sytyttänyt, mutta kun sen kaupan kangashyllyssä näin heti tuli tunne että tuota on pakko saada!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun piipahdit !!