sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Synttärikortti 1 -vuotiaalle!

Tässä mallina oli lahjaksi menevien housujen kuvio, ei kovin omaperäistä mutta toivotaan että lahjan ja kortin saaja olisi tyytyväinen!
Tässä vielä pakettiin sujahtavat Tutan uusretkuokuosiset 80 cm pöksyt. Minusta aivan ihanat! Ja minulla oli tarkoitus alun perin ommella sankarille jotain mutta huoneremontti vie ajan... ja pikkumies....
 
Kuva kyntteliköstä, olkkarin ikkunassa, täytyy etsiä jonkinlaiset suojat ettei tuli pääse yllättämään.. ja jonkinlaiset koristeet. Nyt laitoin rypisteltyä foliota tuonne kynttilan ja puun väliin... koe käyttö!

Siellä kuvassa jos oikein tarkasti katsoo istuu keltasirkkuja, harmitti sillä lennähtivät juuri kuvan otto hetkellä kauemmas... Paljon noita olikin kokoontunut yhteen parveen ainakin 25 kpl... Osa istui puussa ja toiset olivat pellolla syömässä!

Vanha kynttilälyhty, pelastettu kun oli menossa kaatopaikka kuormaan... Samasta paikasta näitä lyhtyjä taisi tulla 3 kpl ja ovat olleet ainakin 4 vuotta käytössä. Kaksi lyhdyista on ulkona, yhdestä oli mennyt lasi rikki  ( otin loput lasit pois) ja se onkin toiminut sisällä koriste käytössä.... Taitaapa tälläkin hetkellä kynttilä palaa siellä sisällä!

3 kommenttia:

  1. Kyllä on ihanat kortti sekä lahja :)En itse olis ees tajunnut ottaa mallia korttiin housuista..että kyllä oli omaperäistä,eikä tavanomaista ihan :)

    VastaaPoista
  2. Kiva että "sukka suunnitelman" muutos oli hyvä! ;>

    VastaaPoista

Kiva kun piipahdit !!