keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Pojan huone valmistui ja lipastokin siinä sivussa!

Pojan huone valmistui päivää ennen Jouluaattoa ja arvaatte varmaan että tuli kiire siivota työkaluja ja ylimääräiset rakennustarvikkeet pois. Tämä yläkuva otettu samasta kuvakulmasta kuin aikaisemmissa postauksissakin otetut kuvat... Tässä onkin jo hiukan sisustettu ja kanniskeltu pojan tavaroita huoneeseen!
 
Tässä kuva toisesta pidemmästä seinässä jossa valokuvatapettia, poika halusi näyttää kuvassa tossua jonka olen aiemmin virkannut ja huovuttanut.. Itse asiassa koko perheelle tuli tehtyä noita tossuja, mukavat jalassa!
 

Nämä kuvat ovat lipastosta jota olen myös koko syksyn yrittänyt "tuunata." Viimeisen vaiheet tein myös aattoa edeltävänä päivänä eli kiinnittelin vetimet ja ruuvasin laatikot paikoilleen. Maalasin paripäivää aiemmin, eli tämä on maalattu kalustemaalilla kahteen kertaan mini mohairtelalla ja pensselillä, lipasto on nyt käyttökunnossa, vihdoin ja viimein!
Tyttö varasi tämän itselleen, hän bongasi tämän kirpparilta!
Tässä viime jouluna lahjaksi saatu porokello kyseisen lipaston päällä. Peili kuvassa on mummon peruja.
Kuvassa tekemäni "tonttupuku" koossa 74cm, jonka sain valmiiksi 25pv. Housujen kaava vanha tuttu ja paidan kaava uusimmasta ottobresta! Trikoo olisi voinut olla joustavampaa sorttia, mutta meidän laiheliinille onneksi meni päälle!
Lahjoja.... Tuo sukkien alla oleva laatikko hämäsi,  tytölle karjaisin että ota pois se lattialta kun huomasin sen, -se on tosi vanha se pitää säilyttää... siis olimme aukaisemassa joululahjoja. Kyseessä on aarrelaatikko jonka tyttöni sai lahjaksi, IHANA! ( Laatikko peräisin täältä)  Laatikko on päällystetty decoupe tekniikalla... vanhalla kuvalla! Mutta tehty niin hienosti ettei sitä kyllä huomannut ennen kuin tutki tarkemmin ja mistäpä minä tiedän kuinka vanha päällystetty laatikko oikeasti on!

Sukat tuossa ylä kuvasssa on siskoni tekemät hieman suurempaa sorttiaolevat junasukat ja kuulemma mukaelma oikeista junasukista! Pääsivät heti käyttöön, piukkumiehellä on isot jalat!
Kuvassa siskoni ja mummoni ( Mummolla ikää 91 v.) tekemiä lahjasukkia... Minulla ei kavennukset onnistu tulee aina koloja! ;>  KIITOKSET KAIKISTA LAHJOISTA!

1 kommentti:

  1. Hienolta näyttää huoneessa! Onnittelut remontin valmistumisesta viimein :)Meillekin tuli ihanat junasukat,ihan parhaat!

    VastaaPoista

Kiva kun piipahdit !!