lauantai 26. tammikuuta 2013

Pöllö aplikaatio ja kirpparikankaasta trikoopaitaa...


Pöllö aplikaatio trikoopaidassa

Kirpparilta ostetusta Trikookankaasta päätin tehdä pienenimmälle 80cm paitoja, koska kangas oli n.25-30 cm leveydeltään ja n. 1,5m pituisina kaitaleina. Trikoo myytiin myös Marimekon trikoona, jota se toki voi olla. Sitä puoltaa se että laadultaan se oli hyvää ommella jos näin voi sanoa. Pöllöt päätin aplikoida paitaan hämäämään kauluskokeilua, johon tuli pieni vedätys. Näkyy muuten tuossa pienemmässä kuvassa, kun paita on päällä sitä ei huomaa! (Jostain syystä tähän jää iso tyhjä väli pahoittelen!)


 Tässä malli jonka piirtelin, nuo siipi osat jätin pois.
Tässä kokoamisvaiheessa oleva työ, eli olen jo silittänyt tukikankaan noihin irrallisiin kappaleisiin  ja ne odottavat uutta silitys kierrosta jolla ne kiinnitän paitaan ja toisiinsa.
Tässä koko paita, tuon kaulusmallin otin pojan pelipaidasta. Parempi kaulusmalli pienelle sillä menee paremmin pään yli käytössä. Niin sikäli kun saan sen onnistumaan ilman tuota vedätystä. Jos joku tietää miten onnistuu paremmin otan neuvoja vastaan...

Tämän paidan tein kankaan jämistä ja kaulusta harjoitellen... suhteellisen epäonnistunut tekele. kaulus vedättää kunnolla, ilmeisesti venytin ommellessa liikaa, hihat myös olkasaumoista kupruilevat, mutta ei se menoa haittaa!

Yritin kuvata kolmatta ompelemaani paitaa pikkumiehen päällä mutta niinkuin huomaa vauhti oli kova.Tässä tuli pysähdys ja sain paremmin kuvaa, käytin paidassa kahta eri raita trikoota, myös tuo tummempi on kirpparilta ostettua.Kaulus onnistui parhaiten tässä paidassa :>
Vielä selän puolelta, raidat tarkoituksella ommeltu noin.
Tässä tutkitaan kaukosäädintä ja siksi ollaan paikallaan! Siis kaikki paidat tehty samalla kaavalla kun edellisen postauksen kirahvi ja apina paidat. Kaulusta vain olen itse muokkaillut! Niin ja tuota trikookaitaletta on jäljellä vielä parikappaletta, katsotaan mitä niistä saisi aikaan!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun piipahdit !!