torstai 24. tammikuuta 2013

Kirahvi- ja apina trikoopaidat sekä kirpparikäynti...

Himoitsemistani trikoista 80 cm trikoopaidat Ottobre 1/2013 lehden On the Road kaavalla, eli perus trikoopaidat. Näitä kankaita olin jo kuolannut viimetalvena ja nyt sitten sattumalta päätin käydä Siilinjärvellä olevassa Kangas ja sisustus IN kaupassa jossa näin kyseiset kankaat... ja tietenkin niitä oli pakko ostaa sen verran että pikkumies niistä paidat sai! Kankaita jäljellä vielä sen verran että ajattelin tehdä niistä vielä T- paidat tuolla samalla kaavalla!
Niin ja täytyy sanoa että yllätyin positiivisesti kaupan valikoimasta, enää ei kaikkea tarvitse tilata satojen kilometrien päästä vaan saa käydä paikan päällä ihastelemassa...


No mikäpä ompelus sujuisi ilman kommellusta... Kauluksessa sattui keskisuuri virhe...ja vielä etupuolelle. Tovin olen tässä miettinyt täytyykö tuo purkaa, mutta katsotaan miltä näyttää kun pesen. Hmmm!

Vaihteeksi kirpparilta


Melkein samat kuvat, mutta no pikkumiehelle tietenkin kirpparilta kelleppäs muulle .. koko 74cm! Ruskeat housut 0,50,- huomasin vasta kotona että tuossa taskussa oli ollut jokin kuva, joka oli lähtenyt pesussa pois. Siihen voisi laittaa itse jotain kuvaa,jos alkaa häiritä kiiltävä hieman tummempi jälki. Teddytakki jossa vuori 3,50,- vastaa uutta, Tiikeri hupparitakki 1,-, Tutan puolipotkarit uudet 1,-, näistä taidan tuon jalkaterän osan poikkaista ... ja Farkkulappuhaalarit 1,-nämäkin uuden veroiset.
Marimekon raita trikookangas 3,- en ole vielä aukaissut pussia, joten toivon että kangasta olisi sen verran että siitä saisi ommeltua jotain kivaa... Olen joskus aiemminkin ostanut kangasta riskillä.. silloin riskiostos kannatti!

2 kommenttia:

  1. Ihan liian ihanat kankaat! Tulee näitä blogeja selatessa jo toista kertaa tunne,että jospa minä sittenki opettelisin ompelemaan vaatteita!!! Kangaspuut on purettu poikkeen,ompelu tilalle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, siitä kai se minullakin isompi innostus alkoi kun lueskelin eri blogeja ja tuli sitten katseltua kangaskauppojen valikoimia. Vaikka joskus ennen lapsia ompelin kyllä itselleni vaatteita jonkin verran, sai sellaisia joita ei aivan kaikilla ole! Eikä se ompeleminen kovin vaikeaa ole, ainakaan nuo ihan perusvaatteet... ja jos tulee pieniä virheitä, ei niitä välttämättä kukaan huomaa... Omaan silmään ne yleensä näkyy!

      Poista

Kiva kun piipahdit !!