torstai 3. tammikuuta 2013

Kovan onnen huppari ja tulitikkuaski askartelua

Tässä kovan onnen huppari tytön päällä.... Näyttääkö hyvälle? - Niin näyttää ihan hyvälle minunkin mielestäni, mutta...
 
Vetoketju ommeltuna, niinkuin näkyy kiemurtelee kuin villi käärme...Johtuen siitä etten etsinyt ohjeita saatikka siinä touhakassa noudattanut sitä pientä järjen ääntä joka käski laittamaan tukikankaan ... harsiakin olisi voinut.. No tämän sotkun purin... ja laitoin vetskarin uudelleen.
Sitten seuraavaan; alahelmaa ommellessa tikki jostakin kumman syystä aivan outoa.. Ompelukone piti alkuun vain pientä outoa ääntä ja pujottelin lankoja uudelleen  ja tarkastelin puolaa.. mutta en tajunnut mistä kyse... Puolassa olikin jostain syystä langan pätkä mukana ja sotku johtui siitä, Kerkesin ommella melkein koko helman tuolla huonolla tikillä! Tätä en enää jaksanut purkaa!
Ja tässä vetoketjun kovike osa oikealla oli vahingossa kääntynyt ja se vetää kangasta noin pystyyn, tätä olisi vielä tarkoitus korjata, kunhan jaksan! :<
Tässä kuva vielä ilman hupparin omistajaa.. Vetoketjun korjaus tuotti melko hyvän tuloken, tosin tuohon toiseen taskuun tuli muutama ryppy, kangas venyi... Kankaat Metsolasta, tyttö ihastui kyseiseen pilvi velouriin, hupussa oleva kangas oli palakorissa ja maksoi 3,- Tuon pilvivelourin hinta taisi olla n 23,- metri mutta tuohon tuhlaantui 70cm, oli niin leveää! Arvatkaa harmittaako kankaan tuhoutuminen!!! Voi olla että menee aikaa seuraavaan huppariin ja jos ryhdyn kyseiseen touhuun koko on pienenpi kuin 152cm ja kokeilen edullisella palakankaalla. Lisäksi noudatan ohjeita ja harsin... jälkiviisautta niinpä!
Onko muilla samoja kokemuksia, kun alkaa mennä pieleen niin menee kunnolla?

Sitten seuraavaan eli askarteluihin

Tässä tytön askartelema "purkki"... Alla Pringles putkilo johon päälle liimattu tuollaista raitapaperia ja nallen kuva. Yläreunassa pitsiä. Minulla on samalla periaatteella jo varmaan 10-vuotta sitten äidiltä saatu purkki jossa säilytän puikkoja ja virkkuukoukkuja! Se valmistettu vaan tapettirullan hylsystä ja päällystetty tapetilla... (ainakin muistelen äidin sanoneen niin siis hylsyn alkuperä...) Tyttö sai idean kyllä Amalian askartelut blogista. itse pohdin voisiko tämä onnistua decoupe tekniikalla? Onko kokemusta kellään?
Nämä hän valmisti myös, vanhoja tulitikkuaskeja jotka päällystetty servetillä ja lehdestä leikatulla paperilla  ja koristeltu vanhalla napilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun piipahdit !!