lauantai 12. tammikuuta 2013

Kirpparikierros Kuopiossa

Kirppari saalista....

SPR.n Kontista....
 
 Ensiksi lasten pussilakana ja samaa sarjaa tyynyliina 2-
 

Lasienkeli 1,5- ja puiset verhon pidikkeet 1,50-

Kylpytakki 5- mutta hinta hulinoiden takia puoleen hintaan eli 2,50- ihanaa vohvelikangasta ja luulen että kylpytakki on uusi! Kaksi pientä pöytäliinaa tai tablettia 1-? Nämä eivät ole menossa pöydälle vaan tuunattavaksi..

Keskustan kirpparilta....


Eli citypörssistä seuraavat;

Mikki hiiri paita 1,50- koko 80m cm, Nalle puh 2- tämä on pikku miehelle, sitten isommille Aku Ankan taskukirjat 2- kpl
Marimekon Sonja kangas suikale 4.95- palalla kokoa 0,4m ja kangasta koko kankaan leveys, tuossa vain taiteltuna.
Benettonin villa neule 1,50- ei käytön jälkiä, Jackpotin ruutupaita 1-  ja sitten tuo kissapaita 1,50 siinä ei myöskään käytön jälkiä... Tämä paketti tytölle :>
Ja itselle Esprit t-paita ja vihreä 2-... (Jokin vihreä kausi tulossa kentie?) Tuo vaalea läikkä on kameran linssistä!

Kierroksella olin pikkumiehen kanssa, joka ihme kyllä nukkui ja katseli välillä ihmisvilinää rattaissaan.  Täytyy kuitenki sanoa että hintataso on noussut niin Kontissa kuin tuolla City pörssissäkin. Onko joku muukin tehnyt samanlaisen huomion kirppishinnoittelusta? Joskus kuitenkin löytyy pöytiä joissa tuotteet ovat todella edullisia, siis puhun nyt alle 1- hinnoista! Mielestäni parasta kirpparilla on löytämisen ilo...  Ja säästäähän sitä jos kirppikseltä löytää tavaran niin luontoa kuin rahaakin.

Kontissa olisi ollut hienoa lasikoristeita, kaloja ja kukkoja yms joita ihailin lapsuudessa kovasti jätin ne kuitenkin ostamatta vaikka hintaa olisi ollut se 1-, Tuota tavaraa on kertynyt luvattoman paljon nurkkiin... ehkä sitten jos osasta pääsee eroon voisi mieliteolle antaa vallan...

2 kommenttia:

  1. Hienoja löytöjä :) Kuopiossa ei ole kivaa kirppareita kierrellä,juuri tuon hinta-tason takia! Siilinjärvi-Tuusniemi-Juankoski ne parhaat löydöt antaa :)

    VastaaPoista

Kiva kun piipahdit !!