perjantai 22. helmikuuta 2013

Stressin hallintaa aplikoimalla ja ompelemalla!


Täytyy sanoa että ainakin ajatukset vaihtuvat kun saa ommella, vaikka joskus keskeneräiset työt vaikuttavat stressaavasti muuhun olemiseen mm. yö uniin! Tämä kala T-paita on tehty joustofroteesta ja aplikoin siihen ihan trikoosta nuo kalat...Aplikoinnissa olisi ehkä voinut käyttää keltaista olisi jotenkin raikastanut paidan ilmettä?! Pikkumies esittee tässä aikaan saannosta! Hihan suihin ja pääntielle laitoin resosit ja helman käänsin vain.

 Tässä välivaihe, kalan suunnittelua, silitystä ja leikkaamista.
 Kalat paidassa kiinni, vielä viimeistely puuttuu eli silmät ja osa evien ompeleista.
 Tässä lisäksi toinen t-paita samalla omalla kaavalla kuin kalapaita, koko n. 80-86 cm.
 Lähikuva valmiista aplikoinnista.



Ja takaa päin...Paita olisi voinut olla reilusti kapeampi...

Itselle T-Paita ja tunika...


Tykkään pallokankaasta malli on oma, mukaelma saadusta paidasta...Trikoo Kangastukusta.

Tässä koe ompelu kirppari trikoosta ja joustofroteesta sekä resorista . Sauma sivussa ei ihan onnistunut kohdalleen. Tässä sama kaava kuin ylemmässä pallopaidassa, mutta pidempänä ja yhdisteltynä eri kankaisiin.Tunika on ihan kiva päällä...

Pikkumiehelle 86cm trikoopaitoja urakalla!


 Eli viime syksypuolella käpysestä hankittua pesukarhu trikoota ja metsolan keltaista resoria.
 Trikoon lopusta t-paita omaan malliin...
 Hiukan paidassa kauluksessa ryppyä, muttei taida käytössä haitata :>
 Tämä on ihanaa kangasta käpysestä ostettua, ommel näkyy kaula aukosta rumasti, ompelin tuollaisella vaalean sinisellä. Käytössä jää paidan sisäpuolelle tietty.
 tämä oli joskus kangas jota oli ihan pakko saada ja alun perin suunnittelin pikkumiehelle bodya tästä. Toivottavasti suostuu pitämään....ettei vaan olis liian tyttömäinen. Kaavat muuten näihin pitkähihaisiin on Ottobre 1/2013 on the Road t-paidan ohjeella. Lyhyt hihainen osittain omaa sovellusta ja sähellystä.
 Vielä ryhmäkuvassa..
Ja se minun lemppari tikki... en sitten tiedä mikä tämän nimi virallisesti on.. Tällä tai kaksoisneulalla ompelen pääntiet ja helmat trikoo vaatteista. Joskus mietin että mitä haittaa jos näkee että vaate on itse tehty... eli tikki on tuollainen ku kuvassa.. Osa haluaa vaatteiden näyttävän tehtaasta peräisin olevalle.

 Kuvassa talitintti piiskuttamassa muutaman lajitoverin kanssa! Kevättä rinnassa!!!

Ja jää puikkoja talon räystäällä, ihanaa kevät! Varmaan muutkin ovat huomanneet että linnut ovat alkaneet olla äänessä ja päivä on pidentynyt roimasti, joulusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun piipahdit !!