torstai 24. lokakuuta 2013

Onko nämä yöpukuja? Turkoosi seinä keittiössä...

 Vaikka ajattelinkin etten millään kerkeä ompelemaan... Nämä mahdollisesti yöpuvut? valmistuivat eilen illalla. osa syynä tähän ompelubuumiin oli se että saumuri palasi huollosta kotiin ja minä innosta pinkeänä sitten kokeilemaan!
Sitä saumurointi  lystiä ei sitten kauan kestänyt sain nuo housut ommeltua sillä ja resoria ommellessa kuului jonkinlainen klonks ääni ja tikki oli samanlaista kuin ennen huoltoa , itseasiassa huonompaa
:< BYÄÄÄh !!!!
 Nämä paidat valmistuivatkin sitten ihan ompelukoneella!
 
 Kokoa näillä on 86cm kaavat löytyivät 1/2007 lehdestä raitatrikoopaita ja hmm no en kyllä nyt saa mieleen noiden housujen nimeä. Perusvaatteita siis. Nepparit olkapäällä ovat pukemista helpottamassa.  
Kangas on palomies jerseytä ja itse asiassa  aikamoisen paksua... Vaatteet ovat lisäksi suhteellisen reilut vielä, mutta ompahan kasvunvaraa! 
Pikkumies ei olisi halunnut riisua näitä pois. Ilmeisesti siis mieleiset! Isoveli tosin totesi taas kerran elkää tehkö pikkuveljestä tyttöä...
- No ei tehdä! :D

Keittiön seinä on saanut vaalean sinisen/turkoosin maalin


"Pikkuremppa menossa tässä vaiheessa... Lattian mattoa täytyy vielä liimata yhdestä kohtaa ja sitten pääsee siirtelemään kaappeja! Verhotanko on jo ostettuna, se on tarkoitus laitta hiukan ylemmäs kuin ennen...
. Lisäksi tuonne katon rajaan on tarkoitus laittaa hylly koriste-esineille! Katsotaan sitten mille näyttää.?!

 Värihän ei nyt ihan maailman paras ole keittiöön, mutta pikkubudjetilla mennään. Eli vanhat maalit ja tarvikkeet käytetään eikä uusia osteta! Ehkäpä sitten joskus myöhemmin isompikeittiö remontti (-toivottavasti!)
Olen ollut muuten töissäkin näiden operaatioiden aikana... Joka tosin näkyy siinä että meillä on tavarat hujan hajan... Pyykkiä vuori yms... mutta näillä mennään!

Uudella kirpparilla ja arkea


 Siilinjärvellä on suhteellisen uusi kirppis Vilin valinta entisen  Harjamäen sairaalan alueella. Hieman jouduin etsiskelemään paikkaa mutta sitten löytyi. Opasteet saisivatkin olla hieman paremmat mielestäni.
 Kirppari näytti siistille ja todennäköisesti siellä tulee käytyä  uudelleen, vaikka tällä reissulla en sieltä mitään löytänytkään.
 Löysin tällaisen sohvan päällisen Kasurilassa sijaisevasta vilhelmiina kirppikseltä.
 No meidän sohva taitaa olla aika valtavan kokoinen eikä päällinen mahtunut kunnolla, mutta menköön noin suojaapahan pahimmilta roiskeilta!
 Pikkumies oli löytänyt äidin servetti kätkön...

Potkuauto hieman kummallisessa lastissa...

Äidin tehdessä omiaan tekee pienin myös omia juttujaan...  
-tattada daa... Äidin kätköistähän löytyy kaikenlaisia aarteita autoon pakattavaksi!

Oli kesä, kesä ja Ampparin pesä, pesä


Tämä rakennelma löytyi portailta, eilen aamulla, 
ilmeisesti tiaset olivat kaivaneet sen jostakin kolosta ! Onneksi pesätä ja sen asukkaista ei ollut kesällä harmia tytöllä allergia ja  ampiaiasen/ mehilaisen pisto voisi tietää sairaalareissua!
Hienoa muotoilua tuo pesä kuitenkin!

2 kommenttia:

  1. Sinä näyttää oikein hyvältä ja vaatteet samaten :) Ja hei,onhan meilläkin vihreet penkit ja pöytä sekä kaakelit keittiössä,ei ihan tavanomaista tarvikkaan olla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paremmalle se näyttää kun ennen! Verhotanko on paikoillaan... Sain ruuvit seinään koneella! Hylly jää varmaan laittamatta... taitas olla aika ruman näkönen, tai no katotaan!

      Poista

Kiva kun piipahdit !!