sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Kuopiossa kirpparilla ja pöllö trikoosta aikuisten t-paita

Lauantaina siis erittäin vääränä päivänä kävin kaupungissa Tytön ja Pikkumiehen kanssa. Tuo vääräpäivä tarkoittaa sitä että tänään olisi ollut keskustan torilla suurkirpputori.... Jonne olisi kovasti mieli tehnyt, mutta kaupungissa käynti täytyi ajoittaa pikkumiehen 1-v kuvien haun vuoksi lauantai päivään, enkä kahtena päivänä peräkkäin viitsi ajaa useita kymmeniäkilometrejä turhan takia!

Eli kävimme valokuvaamossa hakemassa kuvat ja sitten ihastelimme kuopion toria joka nyt auki kokonaan. Torin alusparkkipaikka ei ollut auki ja veimmen auton parkkiin jäähallille, josta on lyhyt matka keskustaan ja matkan varrella on Kasarmin puisto se oli ihan kivan vehreä...
Kasarmin puisto Kuopio
 Tässä olen menossa Pikkumiehen kanssa kohti toria ja tyttö valokuvasi... Aika edustava otos...
Täällä kerrotaan Kasarmialueen historiasta. Nuo punaiset rakennukset jotka pilkottavat puiden takana, ovat tarkka-ampujapataljoonalle rakennettuja taloja/kasarmeja! Me emme niitä jääneet sen kummemmin ihailemaan vaan kävelimme torille...
Kuopion tori

Torin poikki kävelimme kun lähdimme kotiin päin, paljon oli  kukkia myynnissä ja olisi tehnyt mieli muutama pelargonia ostaa eteisen ikkunalle! Kuitenkin maltoin mieleni!
 
Tyttö halusi mennä Anttilaan katsomaan onko siellä myynnissä cäppejä, minä kolusin ale laareja ja löysin tällaisen aamiaissetin tai itse asiassa useammankin... Hinta oli 5,- ja minä olin onnellinen, meillä on kultakeramiikan joulumukeja jo ennestään ja nyt löytyi lisää ja mihin hintaan... Kassalla sain huvittuneita katseita, otin näitä settejä 6 kpl, nuo aluslautaset pääsevät käyttöön jo nyt! Niin että Hauskaa joulua, näin kesän kynnyksellä!
 

Citypörssissä etsimässä Marimekon kankaita...
 
En löytänyt Marimekkoa mutta tämä trikookangas lähti mukaan sitä oli 1,9m ja maksoin siitä 19,- Kangas tuntui ihan laadukkaalle ja katsotaan mitä tästä saa aikaan... 
 

Pöllö trikoosta T-paita ja tilkuista pikkumiehelle shortsit


 
Kangasta löysin paikallisesta Savonpala kangasliikkeestä ja hinta oli n. 16,- /m hinnoiteltu kovemmin kuin mitä Kangastukussa. Kuitenkin otin 60cm palan ja sain itselleni siitä T-paidan ja pikkumiehelle shortsit.

Paidassa en kaavoja käyttänyt leikkasin vain toista paitaa apuna käyttäen ja surautin saumurilla ja ompelukoneella kasaan. Lopputulokseen olen erittäin tyytyväinen! Tosin tuota kangasta olisi voinut ottaa jonkun muun värisenä... Olikin sitten aika tylsän värinen ja siksi päädyin noihin oransseihin resoreihin!
 Pikkumies sai tosiaan kankaan lopputilkuista shortsit, nuo punaiset resorit olin leikannut johonkin toiseen työhön ja olivat ilmeisesti olleet väärän kokoiset, pääsivät nyt käyttöön lahkeensuihin! Eipä menneet hukkaan!
 Kokeilukuva, ovat juuri passelit!
 Trampoliini on in! Hyppy epäonnistui, mutta eikun ylös ja uudelleen!
 Hoplaa!!
Ja äkkiä kuvasta pois.... Taustalla näkyy meidän tämän hetken murheen kryyni, aita joka lahoaa käsiin... Joskus ei tullut mieleen että maali voisi saada tällaista tuhoa aikaan.. Siis nuo laudat on irrottanut pojan palloilu, mutta laudat alkavat olla pehmeitä. Eli kannattaa miettiä millaisella maalilla maalaa aitaa tai ylipäätään mitään muutakaan puutavaraa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun piipahdit !!