keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Kukkapenkistä karanneet kaunottaret, huussintekoa.... Viimeinen kesäkassi?

Sormustinkukka
Täytynee myöntää että yllätyin löydettyäni sormustinkukkia vanhan autotallin pohjalta.... Kauniitahan nämä ovat oikeita kaunottaria, mutta kovin ovat kuolettavan myrkyllisiä! Täytynee pohtia uskaltaako näitä jättää kasvamaan! Vaikkei Pikkumies vielä pitkään aikaan pihalla yksin saakkaan olla.

Huussin" tekoa mökillä"Tyttö oli kuvaillut ehkä hieman vähemmän imartelevia kuvia  kompostikäymälän kantamisesta... Täytynee sanoa että itseä nauratti ainakin tuo meikälaisen "pyllistys" kuva, jossa nostan tuota pönttöä ylös... Ei kovin ergonomista? 
 
Tämä käymälä/huussi ratkaisu vaikutti kaikkein parhaimmalle silloin kun asiaa tutkittiin... Ja toivon että olisi toimiva peli... Muutoin ei taida olla mökille tungosta  kun tyhjennys aika koittaa ;D!
Itseasiassa mies on tälläkin hetkellä kyseisen huussin kimpussa jahka saataisiin valmiiksi!
 Tyttö löysi hyvän paikan läppärille...
 Pikkumiehen käsi on nopea!!!
 Sydän kivi löytyi hiekkakasasta!
 Meidän pesuhuone, ilmastointi pelaa täälläkin hyvin!
Pieninkin on sisäsitänyt hyvin missä peseydytään! :D

 Muutama kuva matkan varrelta

 
Tupasvilla
Suo on valkoisenaan tupasvillasta!
Puolukka kukkii jo, mikäli kukinta onnistuu taitaa tulla hyvä puolukka vuosi.


Vanamo- Linnaea borealis 
Itseasiassa ainoa kasvi minkä latinan kielisen nimen muistan, enkä tiedä miksi? Kouluaikaan ei niitä tarvinnut opetella latinaksi.

 

 Muita puuhia ja se laukku...

Kirpparillakin tuli käytyä, kun kuulin että joku möi kankaita edullisesti. Tuolla vasemmassa kulmassa Marimekon retrokankaita, keskellä 3m pätkä sinistä pitsinauhaa, takana vihreää samettia metrin pala, sininen silkkikangas, tuo pallokuvioinen kangas oli retrokankaan nimellä myynnissä sitä n. 2m, otin sen vaikken tiedä mitä siitä tekisin. Muovitettua froteeta ilmeisesti äitiyspakkauksesta ja muutama pitsiliina.J oista ompelin jo yhden laukkuun koristeeksi. Tuo kasa lähti n. 13,- mukaani! Sinisestä kankaasta ja palloretrosta en vielä ole päättänyt mitä teen muista on jo suunnitelmat mielessä!
Sitten meiltä lähti lupiini viidakko, tämä oli ennen vanhaan mummon homma, nyt sitten minun vastuulla... Viime kesänä ei sitten tullut niitettyä, minkä huomaa.
Huomatkaa turvallinen työasu, viitake viuhuu ja sandaalit läpsyy! Hame päällä  ja läpsyt jalassa taitaa olla oikeasti meikälaisen eniten käyttämä työasu... 
 
Sitten se kassi.....
 
 Raitaa ja ruutua teema jatkuu...
Olkahihnaan ompelin koristetikkiä. Kassin sisälle en nyt sitten laittanut nappia tai muutakaan kiinnitystä, mutta jos näyttää tarvetta olevan voi sinne lisätä nepparin. Laitan tuohon alle vielä muutaman kuvan eilisistä kasseista!

 

 Jospa sitä nyt puupinon pienennykseen voisi ryhtyä? Ei kassi kummittele mielessä !Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun piipahdit !!