tiistai 4. kesäkuuta 2013

Kesäisiä kaulakoruja, kesän kukkia.

Swarovski kristallia ja kivihelmiä suloisesti sekaisin
Swarovski kristallihelmiä ja jotain kivihelmeä jonka nimeä en enää muista (eikä helmipussissa ollut nimipaperi ollut enää tallessa) mutta kivet hiottu tuollaiselle fasetti pinnalle ja saanut ilmeisesti myös väriä pintaan... Kaulakoru on suhteellisen painava vaikka on aika lyhyt. Nuo valkeat rondellihelmet laitoin väliin antamaan keveyttä koruun!
 
 Korun lukko on sterling 925 hopeaa.
Koru näprätty koruvaijeriin!
Tämä koru on aika pitkä n. 49cm, eli ainakin minulla roikkuu melkein navassa asti... Korun sydänlukko on korumetallia ja tämä on pujoteltu koruvaijeriin. Kaulakoru sisältää erilaisia turkooseja lasihelmiä sekoituspussista ja nuo isot helmet ovat värjättyjä simpukkahelmiä. Mukana kirkkaita swarovski kristallihelmiä.
 Helmet pujottelin ilman sen kummenpaa suunnitelmaa, kuitenkin periaatteena oli ettei kahta samanlaista helmeä laiteta peräkkäin. Nuo pienet siniset helmet ovat peräisin Helmimerestä. Jossa tuli käytyä paikan päällä räpläämässä ja huokailemassa helmien ihanuutta. (Lue myöskin kuolaamassa)
 Tässä kaksi samalaista korua päällekkäin, eli samalla mallilla tuli tehtyä kaksi...
Lähikuvaa simpukkahelmestä... ja ajatuksenani on että näitä voisi pitää yhtäaikaa kaulassa...

Tämän korun tein jämähelmistä, eli edellisistä koruista jäi noita pieniä lasihelmiä lisäsin joukkoon tuollaisia soikeita ja värjättyjä kivihelmiä. Riipukseksi laitoin lehdenmallisen simpukkahelmen.Korussa ei ole lainkaan lukko osaa.
 Riipuksen saa pois jos haluaa, sillä se on kiinni tuollaisella papukaija lukolla.
 


Lähikuvia korun sisältämistä kivihelmistä! Pituutta korulla on n. 36 cm ilman riipusta ja riipuksen kanssa 42cm.
Tässä allaolevassa kaulakorussa riipuksena millefiori, jotka ovat minun suosikkejani.
Korun pujottelin vahattuun nauhaan, väliin pujottelin mustia puuhelmiä ja sitten tuollaisia turkooseja posliinihelmiä. Lukkona toimii kaksihelmeä joiden läpi pujotin nauhan kaksikertaa. Nauhojen päihin solmin ja liimasin mustat helmet stoppareiksi.
Millefiori riipus Ihku pelargonia


 En aiemmin ole nähnyt tämän väristä pelargoniaa. Ihan kuin olisi roiskittu värejä...
Näyttää varmaa oudolle asetelmalle?  Tuo auton rengas tuossa ei näyttäisi kuuluvan joukkoon, mutta metalliastia on tuolta pohjasta kupera, eikä olisi pysynyt ilman tuota hirvitystä tuossa pölkyn päällä... Joten se saa olla siinä koristeena... Lobeliaa muuten lisänä tuossa astiassa.
 

Muuta hömppää


Pikkumiehen tekosia... äidin suhteellisen uudet silmälasit kappaleina, tuo sanka on poikki. Mies oli kiivennyt pullokassin päälle ja ottanut keittiön pöydältä, minun lempparilasit! Onneksi minulla on vanhat toimivat lasit, joista tosin pinnoite on hieman alkanut hilseillä, uuniin kurkkimisen takia...
Kävimme eilen myös paikallisella kirppiksellä ja mukaan lähti tällainen lokki 1,- tämä menee merelliseen muumi nurkkaukseen nurkkaukseen , kunhan saan siivottua hyllyä hiukan.
 Kesä lukemista 1,5,-
ja metsolan piparkakku froteepaita, kuvasin pyykkinarulla joten vaaleat läntit ovat kuivempia kohtia... Maksoin tästä 4,8,- koko 92cm ensi talveksi. Yleensä en moisia hintoja käytetyistä maksa mutta tämä oli ihana! Minulla taitaa nämä vuoden ajat mennä hiukka sekaisin :)!
 
Kuumuus pehmentää pään!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun piipahdit !!