lauantai 29. kesäkuuta 2013

Ranta elämää!

Ranta maisemia
 "Mökki" työmaalla vietimme pari päivää ja siellä kerkesi olla kunnon ukkosmyrskykin... Kuvissa onkin ennen ukkosta ja ukkosen jälkeen  meininkiä!
Pikkumies kuvissa edestä ja takaa... Isompien naamat muissa kuvissa joten niitä en tänne halua laittaa. Eikä isommat lapset tykkäisi jos huomaisivat että naamat näkyy...

Kuvissa tämän päivän puuhia. Pikkumies heräsi klo 6.00 aikoihin ja muut halusivat nukkua... Joten alarivissä keskellä olevassa kuvassa olemme menossa aamupalalle ja aamupuuhiin...
Aivan oikealla ylärivissä olemme aamulenkillä lenkillä, siellä kerkesimme katsella kiviä ja perhosia. Linnutkin lauloivat, näimme peipposen ja paljon vettä!
Keskellä ylärivissä olemme ihastelemassa uimarannalla maisemia ja hienoa ranta aluetta!
Alarivissa vasemmalla ruoka aikana katettiin tarjoilu harkon päälle ja hyvin sujui!
Eilisen puuhaa oli tuo vasemman reunan vesileikki, jossa Tyttökin on mukana!

Siinä on mielestäni tosi hieno maisema, jota Pikkumieskin tiiraili...tänä aamuna muiden nukkuessa, tai no Isoveli tuli pyörällä perästä uimaan kanssamme... Ja saimme olla tuolla rannalla aivan oman porukan kesken!!
 


Tässä muutama kuva rannasta! Aivan ihanaa valkoista hiekkaa! Ja lämminta vettä! Kävelimme tuonne niemeen asti katselemaan näkyykö muita uijia.. kello oli n. 9!

Rantaa jatkuu myös toiseen suuntaan, siellä on jotkut polttaneet nuotiota! Ranta on kuitenkin ollut aina siisti meidän käydessä!
 Ihanaa ... ihanaa... IHANAA!!!!!!! :D
 Samalla tuli käveltyä PIkkumies kainalossa lenkki, kun tutkimme rantaa!

 
pääskyset ovat ahkeroineet pesän tuonne kuistin puolelle, katon rajaan! Nukuimme leikkimökissä siskon pedissä! Sieltä kuvasin oven. Ja sitten rakennuksen kohteena oleva huussi, on saanut ikkuna aukon ja askelmat lattialankuista! Ne olisi tarkoitus maalata sinisiksi... Seiniin laitetaan paneelit jotka ajattelin käsitellä valkoisella vahalla, jota on jäljellä vielä viimekesältä, leikkimökin käsittelystä!
 

Kotona jälleen pihaa kuvailemassa

Ruskolilja
Vanha ruskolilja, muistaakseni anopilta saatu? Vai olisinko siirtänyt metsästä? En muista enää sillä on ollut kukkapenkissäni vähintään 10 vuotta! Taitaa olla ainoa joka kukkii liljoistani! Tämän soisin leviävän, on niin kestävä ja kaunis!
Sulkaneilikka
Tämä on selvinnyt hoitamattomassa penkissä. Koska on niin sitkeä pitänee siirtää uuteen penkkiin joka taitaa käydä ahtaaksi kohta!
Tuijan käpyjä, nämä tuoksuvat todella hyvälle! Ja huomasin että kivikko penkissä on tuijan alkuja! Tämäkin on ollut 60-luvulta asti meidän pihassa!
Takaportaalta kuva, meillä ripsautti vettä vähän... Ilma on kauhean painostava...  +26*C lämmintä ja kosteaa!
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun piipahdit !!