sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Näin unta että ompelin käsilaukkua... Onko syytä huoleen?! Rompetori ja pihakirppis tapahtumassa


Näin siis toissa yönä unta ompelemisesta ja työn alla oli siniraidallisesta patjakankaasta ommeltu kesälaukku! Pitäisiköhän ompelun suhteen ptää pientä taukoa vai lähtisikö moinen uneksunta ompelemalla?
Eilen en todellakaan kerennet ompelemaan vain tuo laukku ajatus jäi mieltä kaivelemaan, sillä minulla oli ja on tarkoitus kyseisenlaisesta kankaasta ommella oikeasti laukku itselle... Kangas on ollut jemmassa ½vuotta... jostain syystä en vaan saa alulle laukun tekemistä. Toivon että saisin tehtyä sen ennen kuin tämä kesä on ohitse!

 Eilen aamupäivällä kävin rompetori ja pihakirppis tapahtumassa, keli oli aika huono ja ihmisiä liikenteessä tosi vähän...
Tapahtuma oli tuon keltaisen talon pihalla.
Sieltä löytyi nämä hienot kahvipurkit, tutulta ihmiseltä! Ajattelin keittiöön koristeeksi, mutta mies oli sitä mieltä että viedään mökille kahvipurkeiksi... Katsotaan kuinka käy! Nämä ovat myös sisältä hyvässä kunnossa!
Esteri Tomula musta viinimarja, mesimarja seinälautaset
Sitten tärppäsi uudelleen, nämä Esteri Tomulan suunnittelemat seinälautaset lähtivät keittiön seinää koristamaan. Väritkin passasivat hyvin meikäläisen makuun... Puolukka lautanen olisi myös kaunis näistä marjatauluista! Joskus olen haaveillut Tomulan kukkalautasista, minusta ne ovat hienoja voisivat olla oiva keräilykohde... Mutta osa lautasista on aika hinnakkaista! Joku on onnistunut keräilemään koko sarjan Anja-reginan aitta tomulan-taikaa, täällä koko lautaskokoelma. Siellä alarivissä huomasin iki- ihanan kielotaulun, olisipa hieno.
 
Miehen hankinta kyseisestä tapahtumasta. Metallinen tuhkakuppi, taitaa olla metsästäjä tuo hahmo.
 

Arkea


Tuosta metsästäjästä pääsen sopivasti tähän seuraavaan. Isommat lapset löysivät tämän luonnon muovaaman pyssynmallisen puunpalan mökin rannasta vuosia sitten ja sitä on säilytetty aarteena siitä saakka. Nyt tuo aarre löytyi olohuoneen kirjahyllystä... en ollut huomannut ylimääräistä koristusta, se kertoo siitä ettei kirjahyllyä ole ihan äskettäin siivottu. No eilen siivosin ja kannoin aika paljon tavaraa hyllystä pois j aoikeille paikoilleen! Tosin makkari alkaa muistuttaa enemmän varastoa kuin makuuhuonetta!
 


Tässä kuvaa siskolle annetusta lupauksesta, Pikkumies "lupasi " hoitaa kanin hänen poissa ollessaan!

 Nöpö tietää että ruokaa tulossa!
Lastina voikukan lehtiä, itseasiassa Pikkumies on hiukan liiankin innokas olisi ruokkimassa vähän väliä kania... Ja kyllä hän tunnistaa millä kania ruokitaan keräilee sujuvasti voikukan lehtiä, tosin saattaa tarjota pelkkää lehtiruotia... mutta kumminkin!

 Tässä keitetään äidille soppaa, minut komennettiin aika topakasti syömään! :D
Juu ja herkullista oli!
Soppaan tarvitaan vielä viherrystä mukaan...
 

Kukkasia

Harakankello
Harakankelloja

Tämän kukan virallista nimeä en tiedä mutta täti puhuu saippuakukasta, Minusta tässä kukassa on kaunista kaikki lehdet ja itse kukat! Nämä ovat minulla kukkapenkissä ja olen huomannut että kukka siementää jonkun verran eli pikkutaimia olisi paljon jos vain antaisi niiden kasvaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun piipahdit !!