sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Lippis kokeilu... Hämä-hämä -häkki kiipes langalleen...Toissapäivänä kävin poimimassa muutaman litran mustikoita ja eilen sitten siivosin niitä työpäivän päätteeksi. Aluksi tuntui ettei huvita yhtään mutta ulkona touhu olikin ihan kivaa! Pikkumies viihtyi onneksi siskon kanssa trampassa ja hiekkakasalla. Ja myös mustikka sangon vieressä syöden ameja!

Hämähäkki oli kutonut verkon yön aikana olohuoneen ikkunaan...
Ahkera kaveri
Tosin joutunee aloittamaan alusta jossain muualla. Vaikka kai tuo olisi ihan hyvä kärpäs ansa! 
Kokeilin lippiksen tekoa...
Tilkut jäivät yli tilkkupeitosta ja aiemmasta Marimekon huivilippiksestä, sekä muista aiemmin tehdyistä ompeluksista.
Tilkkulippis
 Lippiksen kaava löytyi TÄÄLTÄ! Kysymyksessä on Nappikauppa Punahilkan ilmainen ohje. Minä suurensin lippiksen kaavaa ja jos teen vielä uuden en suurenna noin paljoa... Tyttö sanoi että kysymyksessä on Risto Räppääjä elokuvassa viileä Venla olevan tyypin hattu? Jaa 'a voi olla mutta aion käyttää tätä pihahattuna tätä ja miksi ei marjametsässä... Punainen olisi myös kiva, syksyn metsästys kautta ajatelellen, kukaan ei erehtyisi pitämään hirvenä, kun olisi oikein iso punainen lätsä päässä!
Laitoin bambi merkin hatun reunaan.
Hattu oli todella helppotekoinen

Perhosia ja ihmettelyä


Perhosia

 Eilen Pikkumies alkoi osoitella ylöspäin ulos tultuamme ja syynä oli kaamean iso lokkiparvi joka lenteli kotimme yläpuolella. Täytynee sanoa että ihmettelimme moista näkyä, peltoja ei oltu kynnetty, eikä muutoinkaan pihalla ollut mitään sopivaa syömistä... Mikäpä lie etsineet? Järvi on n. ½km päässä, joten ei ne senkään vuoksi pihassa pyörineet ja olisihan niitä ollut aiemminkin... 

Kuvailimme Pikkumiehen kanssa tienvarren kukkia... Tuolla harakankellon viereääs näkyy pikkusormi joka osoittaa kukkaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun piipahdit !!