keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Raitahame ja raitahousut, sekä applikoinnin suunnittelua!

Ajan puutteen takia mietin että milloinkahan seuraavan kerran ompelen... Ompelemaan ryhtyminen oli helppo päätös meillä satoi, heti aamupäivästä ja vettä tuli kuuroittain aina tänne iltaan saakka. Ompelutahti  kulki rintarinnan sateen ja pikkumiehen hoidon kanssa...
Sain aikaan tällaisen kellohameen. Kaavan olin piirtänyt suurikäsityö lehdestä, olisiko ollut toukokuun numero ja siis tämän vuoden lehti... Mutta en sitten noudattanut kaavaa ja ohjeita, helpotin ompelua sen verran että vyötärökaitaleen paikalle laitoin resorikaitaleen tuollaisesta sinisestä resorista.
Kuvissa hame on ryppyinen, en sitä näin illan päätteeksi jaksanut enää silittää. Ja koska kankaasta jäi tilkkuja...
Tein tällaiset pikkumiehelle n. koossa 86 cm hoikkaa mallia. Leikkelin tuon kankaan käyttäen apuna farkkuja.  Eurokankaan palalaarista tämäkin kangas peräisin, eikä sille jäänyt montaa  euroa hintaa. Koostumus kankaassa puuvillaa ja jotain muuta, paitakankaana tämän ostin kun värit viehättivät minun silmiä.

Applikoinnin suunnittelua ja kirjaston kirjoja!


Tällaista kirjaa lukiessa löysin kissa koriste-esineen, jonka sitten hahmottelin paperille. Ajattelin että tästä voisi kissa applikoinnin tehdä kunhan saa paidan tehtyä applikointia varten ;>! Minusta kissan muotoilu oli aika hauska ja omaperäinen ja valmistettu  1950 luvulla! Saa nähdä toteutuuko tämä ajatus? Ajatuksiahan olisi pilvin pimein!

Tuo leivontakirja vei kielen ja mielen mennessään... Kaikenlaista kokeilemisen arvoista olisi..! Kuukernuppi kirjasta tuli lapsuus mieleen ja päätin sen ottaa itselleni iltasaduksi! ;D

Ja on niitä oikeitakin töitä tehty!

Tyttö oli ottanut kuvan minun ylisuuresta kuljetuksesta! Tuolta kasasta löytyi ampiaispesä ja piti siirtyä toiseen kohti puita kasaamaan!
Muutama kuva kukkasista ja maisemista, peurankello jota mietin kukkapenkkiin, puna-apilapelto, ukkos ja sadepilviä aamupäivältä. Eikä nuo edes näytä niin mustille kuin ne todellisuudessa oli! Ja sitten tuo keltainen on minun kärhöni joka ilmeisesti meinaa kukkia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun piipahdit !!