sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Kissa applikaatioKissa applikaatio
Sadepäivät ovat toisaalta kivoja, silloin voi hyvällä omalla tunnolla hiukan ommella... Tai minulle kävi niin että aloin siivota makuuhuonettamme joka myös toimii ompelutarvikkeiden ja kankaiden ja kaikenlaisen muun säilytyspaikkana... (Tosi fiksua mutta parempaakaan paikkaa ei ole)
No tässäpä siivousintoilijoille ja järjestyksen rakastajille hiukan kauhukuvaa! Osa kangasvarastosta näkyvissä, toista puolta huoneesta ei viitsi paljoa vilautella...(siellä miehen kirjahylly ajalta ennen minua, ja paljon tavaraa täyttämässä sitä) sillä tämäkin on paha! No joka tapauksessa sain nuo kankaat laatikoihin ja aivan pienet tilkut keräiltyä  pois...
 Mutta lisäksi sain ommeltua..
 
.
 Tässä kuva josta lähdin toteuttamaan applikaatiota... Tuon kissan kaulan alle tulevan osan jätin pois suosiolla.. Enkä siihen oikein olisi osannut valita mitään väriäkään joka siihen olisi käynyt. Ainakaan omassa kangasvarastossa ei sopivaa löytynyt...


 Kuvia eilen illalta joten kuvan laatu surkea, ompelutouhussa aika hurahti kuin siivilla ja alkoi olla jo hämärää... kun pääsin kuvailemaan! Salama kirkastaa tässä värit...
Ja ilman salamaa lopputulos on tällainen?! 
 Kaulukseen laitoin koko lapun kun niitä tuli aiemmin hankittua! Sain kuitenkin vinkin että saman asian ajaa esim. kanttinauha johon kirjoittaa kangastussilla kokonumeron! Nämä vaatteet siis ovat isompia ja menevät odottamaan käyttäjän kasvua!
 Raglanhihat ja kaavana toimi ihan Ottobren 6/2012 bodyn ohje..
 Tässä kuvassa kissan värit näkyvätkin hyvin samoin taustakankaan hiiret... Nämä olivat mielestäni samaa tyyliä kuin tuo kissa, tuollaisia hiukan kulmikkaita! Hiirikangas on Kangastukusta, tilattu vuosi sitten luulen että siellä on vielä samaa kangasta myynnissä! Nuo kissa applikoinnin joustofroteet fabriinasta!
Esittelen tuota häntäpuolta hieman hämärässä kuvassa, tuo loppukiemura oli vaikea ommeltava/applikoitava!
 Kissan naama! Viikset ja suu ovat suoraa tikkiä, ompelukone karkasi hiukan ja nenä sai mustan pisteen.  Ompelukoneessani on huonossa paikassa tuo pakkinappula. Käsi saattaa osua vahingossa siihen ja kun ei huomaa sitä... käy hullusti! Saumaa tulee sinnekin minne sitä ei välttämättä ole tarkkoitus tulla..
Kokonaisuuteen olen tyytyväinen! Kurnau! Mitäs mieltä olette värivalinnoista? Mietin ensin ruskeaa väriä kissan pohjaväriksi mutta oranssi voitti...

Kuvakooste kissa- ja raita paidasta..
Tämän paidan tein samalla kaavalla kuin kissapaidan! Raitojen kohdistus onnistui hyvin vaikka epäilinkin onnistumistani! Tuo kaula aukko vaan näyttää suurelle? Vai tuntuuko vaan? Saa nähdä kun Pikkumies vetää tämän päälle mille näyttää... Tähänkin mietin kuvaa mutta enpä tiedä tarvitaanko?
 
 

Tyttö teki kortin

Kuva on otettu salamankanssa joten selvää siitä ei saa kovin hyvin! Mutta 12-vuotiaalle varmaan ihan nappi kortti?

 Siivouksen lopputuloksena

 Siivoutui myös Pikkumiehen vaatekaappi! Osa vaatteista oli kokoa 68 cm ja ylläri oli että osa mahtui vielä päälle, lahkeet ainoastaan jäivät hiukka lyhyiksi! Miehellä on kuitenkin  mitta ainakin 75cm toiv. hiukka enemmän ajatellen 1½ neuvolaa... Painohan jää siihen vähän päälle 8 kiloon. Hoikka kaveri!
Näkyy kamerassa olevan joku täppä linssissä... Huomasin vasta nyt! Mutta eiköhän tältä aamulta tämä vekotin sulkeudu, kun tuo kelikin näyttää aurinkoiselle halkopino alkaa kutsua!

2 kommenttia:

  1. Voi kunpa tulisi vastaan tännekin mini-miehelle vastaavanlainen vaatekaappi!! Nykyiseen ei mahdu vaatteet (syyttää saa hamsteri-minua) ja tytöt vois ottaa leluilleen nykyisen vaatekaapin..

    VastaaPoista
  2. Ei tämä kaappi kauhean tilava ole! Taitaa olla alunperin liinavaatekaappi. Nättikaappi kuiteskii, jouduin irrottamaan lukon kun ei mennyt kiinni ollenkaan, nyt sitten on aina ovet hiukan raollaan.. kutsumassa pikkumiestä penkomaan sisälmyksiään! ;>

    VastaaPoista

Kiva kun piipahdit !!