tiistai 30. heinäkuuta 2013

Napeista kaulakoru, kankaiden hamstraamista ja arkea

Jäin miettimään olenko esitellyt tätä nappikaulakorua? Napit ovat kierrätettyjä, eli vanhoista vaatteista talteen otettuja. Niin jaa ja miksi nyt innostuin esittelemään tätä, lainasin omasta pikkukirjastostamme kaikenlaisia kivoja kirjoja... Joissa mm. esiteltiin nappien käyttöä koruina.

Tuossa korussa on vika- napit kiertyvät ja olenkin pohtinut sille parannus keinoa. Koska koru on pujoteltu koruvaijeriin luulen sen jostain syystä taipuneen matkan varrella ja kiertymisen johtuvan siitä. Käsikoruna tuo kiertyminen ei taitasisi haitata?  Pidän tämän korun pastellisista väreistä.

Taisi jäädä koko kirja kuvasta, mutta tällaisia tuli lainattua maanantaina!

Kankaiden hamstrausta!


Majapuulta tilasin ALE kankaita ja resoria... Tuo alimpana oleva apinapuu  on kortti, joka tuli mukana! Tuosta apinapuu joustofroteesta aikomukseni oli ja on tehdä huppari itselle. Tyttö ei kuosia kelpuuta ja tilasin reilusti 1,5m joten luulen että se riittäisi myös minun kokooni... Samaa kangasta tilasin aiemmin keltapohjaisena, se odottaa vielä inspiraatiota. Vaaleanpunainen palomies jersey on tarkoitus käyttää Pikkumiehen yöpukuun...Saas nähdä mitä tykkää?! ;D Resoria ei ole koskaan liikaa tuumin kun klikkasin ostoskoriin tuon nipun... Ompahan valinnan varaa ja nuo värit olivat mielstäni aika mukavat!

Arkea ja arjen maisemia

Sitä arkea sitten... Tänään olin töissä ja minun pikkusisko oli lapsen vahtina... Hyvin heillä oli päivä sujunut, vaikka hiukan jännitin! Nämä kuvat ovat otettu kun tulin kotiin ja sain heidät houkuteltua lenkille ja koululla käymään, keli oli mainio ja tottakai koko päivän sisällä olleena halusin minäkin päästä raitista ilmaa nuuhkimaan! Ja harvinaisena herkkuna toisen aikuisen seurassa ja tietty lasten kera. Kiitos kivasta lenkistä!
 Työmatkan varrelle osuu kolme järveä ja aamulla kamera oli autossa joten n. 6:30 aikoihin nappasin parikuvaa matkan varrelta!Työmatka on aika mukava ajella ainakin kesäisin!
Lenkillä tuli vastaan tällainen jo kellastunut horsmikko, näihin osui auringon valo niin mukavasti että päätin napata näistäkin kuvan... Kuvassa tosin värit eivät näy niin kauniina kuin luonnossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun piipahdit !!