perjantai 19. heinäkuuta 2013

Hupputakki ja housut, housut ja caprihousut :D

 Harmitti niin kovasti se edellinen vuoritettu huppari että päätin vielä tuhota toisen kankaan samaan tarkoitukseen... Ja nyt onnistuin, YES! Viimeksi syyllisiä olivat vääränlaiset nepparit, nyt sitten takkiin laitoin jerseynepparit niinkuin kuuluukin eikä reikiä takkiin tullut. 
 Myös tässä takissa on vuori, eikä takin sisäpuolella ole näkyvissä saumoja, eli periaatteessa tätä pystyisi pitämään kääntötakkina, jos en olisi laittanut tuota ripustusnauhaa niskaan ja laittanut kiinnitykseksi niitä neppareita!
 Huppuun laitoin kettunauhasta merkin.
 Takki sisäpuolelta Jee :> kaavana käytin uusimman Ottobre lehden eli 4/2013 hupputakki kaavaa! Ja itseasiassa tämä oli parempi, kuin hirvihupparin kaava. Tässä takissa laitoin hihansuihin resorit poiketen näin alkuperäisestä kaavasta! Pidentää takin käyttöikää molempiin suuntiin... Tuo kettu joustofrotee on peräisin Sampsukan löytöpalakorista. Sisällä oleva vihreä trikoo on peräisin kangastukusta ja on sellaista paksumpaa laatua.
 Nämä ovat ihan joustofroteeta ja kaavana oli sama housu kaava mikä kahdessa edellisessä ompelupostauksessa! Tykästyin helppoon malliin!


 Housuja koristaa nukkuva kettu takasaumassa.
 Pikkumies sovittaa takkia joka ei tässä vielä ole valmis...
 Ilmeisesti kelpaa!
 Koko takissa ja housuissa 86 cm.
 Iloinen ilme Pikkumiehellä! ;D Kuvat otin meidän sotkuisessa olohuoneessa!
 Sitten vielä kankaan jämästä tällaiset samalla kaavalla tehdyt mustat pökät...
 Takaa, nuo kuviot menee mielestäni aika hauskasti lahkeiden alaosissa!


 Ja itselle piti tehdä tällaiset caprit... Yöpaita päällä jo tässä vaiheessa iltaa...

Takapuoli, siis takapuolelta ... Tykästyin näihin... Tyttö tosin nyrpisteli että Äiti ihanko oikeesti meinaat :>
Ja nämä caprit tehty ihan omalla mallilla!
 
Ja olen tehnyt tänään muutaklin kuin ommellut, jynssäsin saunaa, pesuhuonetta ja pukuhuonetta klo 14-18... Kalkkivesi ja sitä ennen oman kaivon rautapitoinen vesi tekee pesemisestä urakan... Pikkumies vietti siskon kanssa aikaa, käyden välillä katsomassa äidin jynssäysta ja välillä ihan hommissa mukana...  Toki välissä tehtiin ruokaa ja pestiin taas yksi matto pari koneellista pyykkiä yms...
Mutta nyt taitaa tämän tädin vauhti hiljetä.. edellisenä yönä tuli valvottua n. klo 2.00 saakka ( yövuorot jää päälle) ja herätys Pikkumiehen taholta oli jo klo 5... ja siitä saakka on kaiken moista puuhaa ollut!

Perhosia

Upea sininen väri

 
Ilmeisesti hieman häiritsin intiimiä kanssa käymistä kameroineni...
 

2 kommenttia:

  1. JUU; Täytyy kyllä sanoa itsekkin että JEE!!!!! Niin tyytyväinen olen kyseiseen tekeleeseen!

    VastaaPoista

Kiva kun piipahdit !!