maanantai 22. heinäkuuta 2013

Applikoinnin suunnittelua ja mandala joka vain tuli piirreltyä..

No joo tämä mandala tuli piirreltyä, kun mietin applikointia vauvan bodyyn... Ja tuntui ettewi nyt vaan kertakaikkiaan lähde ,itään mileen tulemaan...
 Jos et tiedä mikä on mandala käy kurkkaamassa täältä...... Ja Pojan mielestä tämä oli hieno, niin laitoin tänne muiden tuotosten joukkoon! :>

 
Tässä yllä body vielä palasina, enkä nyt sitten muutamaan päivään pysty ompelemaan Tytöllä on kavereita kylässä. Mikä ei tietty ompelemista estä mutta nyt vaan muutenkin on sellainen olo ettei huvita ompeleminen... Harvinaista!
 
 Ja bodyn pariksi ajattelin tehdä tuosta autokorjaamo joustofroteesta housut. En potkareita, vaan ihan housut! Niinkuin huomaatte kankaat on jo leikelty... Yleensä tässä vaiheessa  olen kaivamassa koneita esille innoissani.
 Sitten ne mitä ajattelin mahdollisiksi applikoinneiksi. Eli kuviot on suoraa kopiointia froteekankaan kuosista suunnittelija on muistaakseni Leena Renko. Kangasta taitaa valmistaa Majapuu. Kankaan olen tainnut tilata Royal tuotteelta? En ole kyllä varma...

Näiden kolmen välillä mietin mikä oliis paras, ehkä tuo ylin... Mutta sitten mietin vielä värejä ja kankaita... Katsotaan teenkö sittenkään mitään vaan olisiko body paras ilman applikointeja?

 Ostin uuden verhon keittiön ikkunaan kaupasta, en kirppikseltä tavoistani poiketen. Väri oli ratkaiseva tekijä siinä että tämä lähti mukaan  ja hintakaan ei ollut paha 2,- :D Nämä ripustelin aamupäivällä ikkunaan.
Tytölle tuli pari kaveria yö kylään jo aamusta ja samalla juhlittiin hänen synttäreitään. Kakkua hän ei  halunnut ja muffinssitkin hän leipoi itse. Tytöillä tuntui olevan hauskaa.

Pikkumies oli melko hämillään tyttöjen kikattelusta.

 Iltapäivällä sade onneksi loppui ja pääsimme happea haukkaaman Pikkumiehen kanssa. Tässä hän tutkii jotain mitä kamera ei ikuistanut, eikä äiti ei nähnyt!
Tätä tutkittiin sitten yhdessä, pikkuinen viittilöi kovasti että tule äiti ja kun menin oli tämä asia joka innosti hänet viittilöimään... Mikäpä lie pörriäinen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun piipahdit !!