torstai 30. toukokuuta 2013

Kielo korvakorut, Kukkapenkin kanssa ähräämistä ja paidan tekele

Kieloja
Kielot ovat ihania ja ne tuoksuvat aivan mahtaville. Pieni kimppu piti tuoda keittiönpöydälle näytille. Joskus nuorempana olin niin ihastunut kielojen tuoksuun että käytin Diorin Diorissimo hajuvettä kesät talvet...Näyttää samaa hajuvettä löytyvän vielä kaupoista esim. täältä ja varmaan monesta muustakin putiikista!  Hajuvesi tuoksui minusta aivan kielolle, kai sen olikin tarkoitus?

Kieloista sainkin idean näihin korvakoruihin, hiukan epätarkka kuva mutta menköön nyt kun parempaakaan ei ole käsillä!
Kielo korvakorut
Koukut ovat hopeaa ja kukat ja lehdet ihan tavallisia lasihelmiä! Nopsa näpertely!

Kukkapenkin kanssa vääntämistä


 Pikkumies oli tietty äidin apuna kukkapenkkiä tehtäessä...
Tässä nurmikon poisto käynnissä... Onneksi aamupäivällä aurinko ei porottanut suoraan tähän työmaahan!
 Kaikki nurmikko on poissa simsalabim!
Tässä on jo hirret kukkapenkin laitoina! Onneksi mies auttoi sen verran että sahasi nuo puut moottorisahalla, käsisahalla olisi mennyt ikuisuus noiden "hinkuttamisessa"! Tuolla nurkassa näkyy tappi, jolle tein kangella reiän ja hakkasin sitten sen lekalla maahan niin syvälle kun jaksoin! Sain muuten aivan järkyttävän päänsäryn touhussa ja oli pakko lähteä välillä sisälle ottamaan särkylääkettä. Siellä huomasin että olin polttanut hartiat auringossa... AAAARGH! Tässä välissä tein sitten sisähommia ja paidantekelettä... Mutta kun särkylääke vei säryn pois lähdin uudelleen pikkumiehen kanssa ulos takomaan noita tappeja, kerkesin takoa maahan vain muutaman kun tuntui että pää räjähtää...takominen jäi siihen ja suuntasimme sisätiloihin suunnittelemaan muita touhuja.
Kukkapenkki on n. 3m pitkä ja 2,20 m leveä, joten mullan kärräys ja muut touhut vievät hetken aikaa... Ja nyt penkki saa odottaa ainakin huomiseen ennen kuin teen sille mitään!

Paidan tekele



 Tässä paidan tekele jota tuli värkättyä pitkin päivää. Taas liikenteessä ilman kaavaa...
Näyttääkö hassulle? No voi olla... Tuo hihan pitsi jäi hiukan liian lyhyeksi, niinkuin tuosta voi huomata. Kangas on kirpparilta ostettu trikoo 2,. joten paidan hinta ei päätähuimaava ole ja siksi uskalsin kokeilla osaisinko tällaisen vääntää... Kuosikin tuntui hiukan yöpaitamaiselle, mutta kesäpuserossa tämä menettelee vai mitä mieltä olette?
 Ja idea tähän paitaan lähti tuolta alempana olevasta paidasta...
 Hihan pitsi lähempää.
Tästä se lähti, idea siis! Tämä paita tosin on tehty ihan puuvilla kankaasta. Kuvan paita ei mahdu hihoista eikä tuosta rintojen alta minun päälle, joten koska ihastuin tähän päätin yrittää tehdä edes jotain saman tapaista paitaa itselleni! Harmittaa kovasti, mutta laitan paidan talteen ainakin vähäksi aikaa jos se mahtuisi ensikesänä? Tai jos tästä voisi tuunata itselleen paidan... Täytynee miettiä asiaa.
Hienosti tämä ruusu aukeaa, en malttanut olla ottamatta kuvaa ja olla jakamatta sitä teidän vierailijoiden kanssa!

4 kommenttia:

  1. Kivoja käsitöitä :) Jos olet kyllästynyt tms. Kulkue -kankaaseen, niin ostan sen sinulta mielelläni! :) Lämmintä kesää!

    Terv. Katja (katja_k@netti.fi)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole kulkuetta vielä saanut mihinkään laitettua, mutta mielessä siintää kyseisestä kankaasta verhot makkariin... Onnistuin nimittäin löytämään toisenkin saman kokoisen palan edullisesti kirppikseltä.
      Ei ehkä ihan kaikkien aikuisten makuun mutta ilmeisesti olen sen verran lapsen mielinen että tykkään kankaasta...
      Itse asiassa kyseistä kangasta jäi muutama pala vielä samaan pöytään ( kävin viikko sitten penkomassa itse siellä) josta itse ostin tuon toisen palan, käyttämätöntä kangasta siis... Hinta taisi olla 17,- kieppeillä siis raportilta, jos muistan oikein

      Poista
  2. Kivahan tuo paita on :) Ja iso kukkapenkki! Siihen mahtuu vaikka mitä ihanaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kai sitä on noiden ompelustensa suhteen aika kranttu nykyään , mikä onnistuu mikä ei...
      Kukkapenkki on kyllä suhteellisen iso, mutta kun ei siihen nyt sitten mahdukkaan kaikki se mitä ajattelin...

      Poista

Kiva kun piipahdit !!