tiistai 19. marraskuuta 2013

Indian Elephant 2. potkari yö käyttöön...

 Piti tehdä vielä toinen yöpotkari Kaavalla joka löytyy ottobre 6/2013 Indian Elephant nimellä. Minusta tuo kangas on aivan mahtavaa väritykseltään! Mutta yllätys oli kankaan kutistuminen pesussa, onneksi pesin. Kankaasta ei jäänyt kuin todella pienet riplakkeet jäljelle ja sitä oli kuitenkin 70 cm kaistale. Kangas Znok designin käsialaa. Löytyy muuten muissakin väreissä, sininen on myös aika kiva.
 Kokoa tällä on ehkä vielä reippaammin kuin edellisellä, eli suurensin  hieman kaavaa. Joten menee reilusti ainakin 86cm kokoiselle, varmaan isommallekin!
 Joku varmaan huomaa, aivan oikein nepparit puuttuvat. Varastossa olikin enää muutama jäljellä ja täytyy niitä hommata lisää jostain. Mistäköhän löytyisi edullisia? Kappale hinta paikallisissa liikkeissä minusta kallis...
 Pikkumies hoitoon lähdössä  ja taitaapa olla hiukan mörtsillään. Pakko myöntää olisin itsekkin jäänyt mielellään vielä kotiin. Uudet työkuviot verottavat voimia, huomaan olevani illalla aivan rättiväsynyt ja suunnitelmat erilaisista ompeluksista eivät jaksa innostaa! Kaipa pimeälläkin on oma osuutensa asiassa. Ja niin ilmeisesti syksyn tautikierteen kourissakin kun ollaan, pieni flunssa on koko ajan päällä jollakulla perheestä.
Tämä kuva on muutaman päivän takaa, pakkasyö oli tulossa ja taivas alkoi punertua illan suussa.


2 kommenttia:

Kiva kun piipahdit !!