lauantai 23. marraskuuta 2013

Trikootilkuista paitoja jälleen kerran

 
 
  Ottobre 1/2005 lehden vauva paita armeija sai jatkoa, nämä ovat 86cm kaavalla tehtyjä. valmistuivat muutama päivä sitten ja odottelivat neppareita jotka sitten eilen illalla sain laitettua paikalleen.
Hmm tosin hiukan huonolla menetyksellä, sillä punaiset nepparit onnistuin laittamaan niin että tuohon tähtipaitaan jäi yksi toimiva paikalleen ja muistot reijän muodossa toisesta yrityksestä hiukka alemmas, täytynee käydä hakemassa lisää neppareita ja ilmeisesti nepparipihteihin uudet päät.
Ettei ärräpäitä tarvitse lennättää yön tunteina.   
 Uusi saumuri toimii kuin unelma, (ainakin vielä). Peitetikkikoneen kanssa ei vielä pintapuolista ystävyyttä syvemmälle ole päästy, sillä vintin siivous nielee aikaa.
 Nämä alkkarit sitten väsäsin innoissani uusimman ottobre lehden 6/2013 kaavalla, kun ajattelin hyödyntää tilkkuja myös näin... Tyttö meinasi pyörtyä kun näki tekeleeni ja tarjouksen että nämä olisi hänelle. Kokoa pöksyillä 152cm ja pakko myöntää että enemmän nämä on minun kokoa kuin hänen :D. Tein pöksyt aika reiluilla  sauman varolla ja ehkäpä tuo malli on enemmän "mummojen mieleen ja pikkulasten."
Katsotaan kuinka käy alkkareille.  Kuminauhat ostin varta vasten  Napista ja nauhasta tähän tarkoitukseen.
Keskustan City pörssissä kierrellessäni löysin tuon maastokuvioisen kankaan ja sitä on reiluhko pätkä saa vaikka miehelle housut tai sen hirviliivin josta hän on höpöttänyt.  Maksoi vaivaiset 2,- kangasta näytin vieraillessani paikallisessa Eurokankaassa ja siellä tutuksi tullut myyjä sanoi ettei kyseistä enää saa mistään ja laadultaan on kuulemma hyvää. Samaa sanoi mies, totesi kankaan olevan armeijan maastopukukangasta! Ilmeisesti oli hyvä ostos ja sen nyt varmaan näkee sitten kun olen pessyt tämän aarteen!
 

Aamulla lenkkeilimme kirpakassa pakkasilmassa

 
Tie oli aivan jäinen ja erittäin liukas.
Pikkumies on innokas kävelijä...
 
Aamu näytti kelin suhteen huonolle näytti ensin siltä että alkaa satamaan lunta, mutta onneksi ei sentään. Pieni pakkanen on ollut koko päivän mutta tuuli joka teki pakkasesta kirpakan aamulla tyyntyi iltaan ja olikin sitten kiva ulkoilla lasten kanssa.
 Niin meillä tuo sairauskierre jatkuu Poikaan nousi kuume ja hänellä alkoi särkemään päätä. tyttökin mittailee kuumetta ja kertoi että on kylmä....
Jospa ei nyt kuitenkaan sairastuttaisi koko sakki! Kaikenlaista pikkupuuhaa riittää ja ompelu kärpänen on taas puraissut minua...Mutta ajan riittäminen kaikkeen puuhaan onkin sitten vaikeampi ratkaista!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun piipahdit !!