keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Maastopuku taaperolle valmistui ! Paitaa huiviksi.

 Eli takkihan oli jo aiemmin tehty, housut sain aikaan myös ompelu inspiraation iskiessä.
Tässä etupuolelta kuva, kangas loppui kesken ja jouduin tekemään jatkopalat lahkeisiin. Noihin kohtiin laitoinkin sitten heijastin nauhaa, jonka olen ostanut jo aiemmin muihin ompeluksiin. Aluksi lahkeet olivat suorat, mutta lisäsin niihin sitten vielä resorin. Hiukka hassu toteutus mutta meneepähän kenkään paremmin. Koko housuissa on 92cm. Vuoreksi laitoin fleeceä ja siinäkin tuo ruskeä pääsi loppumaan, joten housut sisältä kaksiväriset. Housut tehty Ottobre lehden 6/12 pörröhousun kaavalla!


Housut jalassa, menevät jo nyt, resori pitää housujen lahkeet hyvin jalassa.

Paidan tuunaus


 Hienosti näkyy kuvassa myös pottuvarpaat. HIH! Sain tuon paidan Romusta uutta blogin Katilta. Minä miellyin kankaaseen, ihanat värit ja kuviot. Tuli heti mielikuva huivista, jonka sitten toteutin pika tuunauksena, ennen töihin menoa toissapäivänä.
 Eli hiha leikattuna irti olkapäältä kuvassa.
 Takapuolelta, tuolla olkapää saumassa oli kuminauha jota käytin sitten hyväkseni, samoin tuota reunan huolittelu ommelta.
 Kuvassa on huivi valmiina, lisäsin leikattuihin reunoihin beigeä resoria (resori ainakin 25 vuotta vanhaa, hamsteri säilyttää kaiken...) ja pätkän sinistä resoria solmimisnauhaksi. Kuvassa hyväksi käyttämäni kuminauha osio otsalla pitää huivin paikallaan hyvin.

Lopputulokseen olin varsin tyytyväinen. Sopii kesällä päähän laittaa ja miksipä ei leipoessakin. Paita olisi kyllä ollut mieleinen värien ja kuosin suhteen mutta koko ja malli ei meikäläisen pönäkkään vartaloon olisi sopinut, siksi tuunaus .: >
Paidasta jäi kyseinen kangas vielä siihenkin on jo suunnitelma valmiina esittelen sitten jos ja kun saan aikaanjotain näyttämisen arvoista. Niin kangas on viskoositrikoota!
Pikkumiehen sänky oli myös liiman tarpeessa, sänky heilui ja tuntui sille että voisi minä hetkenä hyvänsä mennä palasiksi... En aiemmin ollut huomannut että kuvan liimaus olikin irti, ja minä onneton syytin vain heikkoja ruuvauksia joita kiristelin ja ihmettelin... No vaiva onneksi korjaantui , erikeepperillä.


 

 

 

Sumua keskellä kovinta pakkasta?

Niin kuin kuvasta näkyy sumua oli ja pakkasta aamulla n. klo 8 kuvan otto hetkellä -22: Kummallista!

Myöhemmnin päivällä sumu kaikkosi pois!

2 kommenttia:

  1. Vau! Arvasin,että paidalle tapahtuu jotain huippua ;) Tosi mainio oivallus! Se sumu oli oikeesti outoa,ilma tuntui leudolta pakkasesta huolimatta :o

    VastaaPoista
  2. No kiitos vaan isosta kasata vaatteita! itse asiassa niistäkin joita meinasin tuunailla päätyykin tytön käyttöön! MM. pallomekko ja t-paita josta meinasin leikata numeron irti..Ja sitten se paitapusero jossa jotain vaaleita kuvioita! Siitä meinasin tehdä kesäkassiin vuoren, väri olisi sopinut siniseen raitakuosiin hyvin.Onneksi en kerennyt sille saksia näyttää! :>
    Juu se sumu oli outo en muista että noin kovalla pakkasella mitään sumua ois ollu. Hienon näköstä oli, kuvissa se ei oikein näy!

    VastaaPoista

Kiva kun piipahdit !!