perjantai 15. maaliskuuta 2013

Nyt kyllä väsyttää

Aivan oikeesti, aamulla tuntui ettei jaksaisi millään vääntäytyä ylös sängystä, vaikka pikkumies oli oikein aurinkoisella tuulella. Yö ei sitten sujunutkaan niin aurinkoisissa tunnelmissa. Omassa sängyssä ei häntä nukuttanutkaan vaan vähän väliä alkoi itkettää! No koska en osaa nukkua kunnolla jos pikkumies on vieressä ei sitä omaa unta kauheasti tullut... ja tilanne on jo muutaman yön verran ollut tämä, alkaa puhti olla poissa!
Paitsi että paremmin nukuttuja öitä on ollut nyt ennen tätä parisen viikkoa, sitä ennen huonosti nukuttuja 1,5 vuotta.... AARGH! Kauheeta kun ajatteleekin asiaa noin.
Hyvä puoli asiassa kuitenkin on se että osaa arvostaa hyvin nukuttua yötä (lue herätys korkeintaan 2-3krt yön aikana). ;> Onneksi kuitenkin pikkumies on pääosin mitä aurinkoisin tyyppi päivisin! Vaikkei äiti aina niin aurinkoinen olekaan;>!

Koru tuunausKuva taitaa olla huono, mutta esittää tuollaista Darlinks korua. ( kuvan koru siis ostettu kultasepänliikkeestä ja sekoitin aluksi korun pandora koruihin, itseasiassa nuo Darlinks korut ovat huomattavasti edullisempia ja minusta samannäköisiä kun nuo pandoran käsikorut joissa myös mahdollisuus hankkia erilaisia heloja ja luulen että niitä pystyy varmaan yhdistämään jos haluaa, noita heloja siis!)
Kuvassa yläreunassa on makeanvedenhelmi ja valkoinen kivihelmi, jonka laatua en muista enää. Lisäksi kaksi hopea lukkoa ja tuollainen välirengas myöskin hopeaa. Eli koru on jo ollut minulla jonkin aikaa ja pituus on käätyluokkaa eli riipus osio roikkuu tuolla rintojen välissä, minulla arkikäytössä tämä on  aivan liian pitkä, enkä halunnut että  liikkeessä olisi lyhennetty tuota korua. Niinpä sitten päätin askarrella tuohon ketjuun erillisen osion jonka saa pois tarvittaessa ja sillä voi lyhentää korua arkikäyttöön sopivaksi. Eli tarvikkeet joita käytin, paitsi tietty hopea piikki/piikit ja yksi helmihattu puuttuu...kuvasta siis
 Tässä askartelun lopputulos, eli helmet ja lukot yhdistettynä. Eli tarkoitan tuota ketjun keskellä olevaa pintä irrallista osiota.
 Tässä huonolaatuisessa kuvassa lukot kiinni ketjussa, lukot olisivat voineet olla kooltaan hieman isompia, sillä tuo ketjun rengas on suhteellisen paksu läpimitaltaan.


Hopeahäntä niskan takana
Tässä kuvassa varmaankin tarkoitukseni tulee parhaiten esiin, eli niskaan jää tuollainen hopea häntä ja makeanveden-, ja valkea kivihelmi piilottavat lukkoa/lukkoja!

Pandora kaulakoru edestä


Laitan vielä kolme kuvaa riipuksista joita tulee käytettyä, kun joku koru tulee laitettua kaulaan... Nämä ovat siis itsetehtyjä. ( toivottavasti en ole jo esitellyt aiemmin)

Makeanvedenhelmiä ja hopeaa

Enkeli / keiju riipus lasihelmistä ja hopeasta

Kietaisuvillatakin tuunaus.

 
Tässä etualalla alkuperäinen villatakki, koko taisi olla 34-36.
Hihat irrotettuna ja itseasiassa vasemmanpuoleinen jo levennettynä, tuolla kietaisunauhalla.
Eli tässä kietaisunauha ja levennys hihan sisäpuolelta.

Helmaosan, kietaisu osa yhteen ommeltuna. Näyttää tässä hassulle, mutta päällä tasoittuu! Kotona aijon käyttää ainakin, väri on aivan ihana vaalean mintun vihreä!
 Tuonne alle tein viimesyksynä kirppikseltä ostetusta paidasta erittäin lyhyen topin! Kuvassa ryppyjä piisaa...


 Toppi ja neule tässä näyttää ihan hyvälle. Mitäs mieltä muut ovat?


Tuo edessä oleva reunojen yhdistäminen ei aivan tasaisesti onnistunut, mutta eipä tuo käyttöä haittaa! :>

Pakkasta, pakkasta ja pakkasta!

Ulkoeteisen tai jos mummo sanoisi -vistin ikkuna jäässä, pakkasta tänä aamuna
 -26 klo 7.00 aikaan.Nyt iltapäivällä klo 13 maissa -8 ja aurinko paistaa täydeltä terältä, meillä mittari varjon puolella.

1 kommentti:

  1. Ihan huippu tuo neuletakin tuunaus!! Tosi tosi kekseliästä :) Mulla ei ois käynyt lainkaan mielessä tuommonen! Toppikin alle justiinsa sopiva :) Ja parempia unia sinne.

    VastaaPoista

Kiva kun piipahdit !!