lauantai 23. maaliskuuta 2013

Savolaiset suurmarkkinat

Tytön ja pikkumiehen kanssa lähdimme aamulla käymään Kuopiossa, aluksi oli tarkoitus käydä Tiimarissa ja ruokakaupassa, mutta mies soitti ja sanoi että Kuopiohallissa olisivat markkinat... Sinnepä siis auton nokka ensimmäiseksi!

 Tässä tyttö kiirehtii edellä pikkumies rattaissa! Auto jätettiin maksulliseen parkkiin.Muutama koju oli ennen hallia mm.  makkara, lörtsyn myyjiä ja  erilaisia käsintehtyjä  puutuotteita noissa teltoissa.


 Sitten halliin sisälle!


Yleisnäkymää katsomosta! Paikalla on myymässä yli 200 myyjää!

 Tämä kuva hiukka tumma, mutta kyllä markkinatunnelma on käsin kosketeltava!

Sateherkkutuote, Petäjävesi
Tämä oli ensimmäinen paikka jossa kukkaron nyörit aukesivat... herkkusuu kun olen, enkä taida olla ainoa meidän perheessä!
Ostin LAKTOOSITONTA TOFFEETA!! Sitruunan ja vanilja-kookoksen makuisena. IHANAA mmm...., eikä tartu hampaisiin. Ja käy meidän perheessä kerrankin kaikille!!! Valmistaja on Sateherkkutuote Petäjävedeltä, kyseessä perheyritys! Onnea heille, tuotteet tällä kokemuksella suussa sulavia! Valikoimissa myös erilaisia suklaita!

Markkinoilta löytyi myös huonekaluja, tyttö ihaili edessä olevaa sohvaa, tosin haaveili että äiti ompelisi sohvaan uudet päällysteet! :>

Sampsukan kankaat

Markkinoilla oli mukana myös Sampsukka, minulle lisäbonus... nämä kankaat tuli sitten ostettua sieltä. Jos jollakulla kangaspula, niin kipin kapin tuonne Kuopiohalliin tänään klo 18 ja huomenna markkinat vielä auki 10-17. Tosin Sampsukan myyntipiste oli melko huomaamaton, itse huomasin pikkupaperin jossa oli nimi. vaatteita oli myös myytävänä kankaita 0,5m ja 1m paloissa sekä ihan kangaspaloja 4,- hintaan. Kankaat hiukka edullisempia kuin kangaskaupassa eli 1m/20,-


 Nämä peikot ovat aivan ihania! Nämä ovat palakankaista!

Tiimarista pääsiäisaskarteluun

Juu nämä löysimme Tiimarin -70% hyllyistä! Varsinainen löytö meille, askarrellaan aika paljon, vaikkei täällä blogissa kaikkea tule esiteltyäkkään... Nyt menossa pääsiäismunien tekeminen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun piipahdit !!